Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 07. kedd Gizella napja van.
Újból ösztöndíj
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Támogatják a felsőoktatásban tanulókat.

Egyhangú döntéssel fogadták el a százhalombattai képviselők, hogy az önkormányzat térjen vissza a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj pályázat rendszerébe, amelyhez idén a költségvetési szigorítás miatt nem csatlakozott. Tavalyelőtt diákokként havi 15 ezer forinttal támogatta a város a szociálisan rászoruló hallgatókat, most havi 5000 forintos támogatásról döntöttek, amellyel az ugyanekkora összegű állami ösztöndíj egészül ki. Korábban évente 80-100 battai hallgató részesült az ösztöndíjban, amely hozzájárul ahhoz, hogy minél több diplomás legyen és maradjon a városban. A pályázat várhatóan még az ősszel megjelenik, a támogatás pedig 2017 tavaszától érkezhet a kedvezményezettek számlájára. Szabó Zoltán képviselő elmondta, hogy az első lakáshoz jutók támogatásának visszaállítására is nagy az igény, reméli, hogy ahhoz is vissza lehet majd térni. Szabó Attila képviselő a százhalombattai fiatalok jogosítványszerzésének újbóli támogatását szorgalmazta. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink