Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 03. péntek Tímea napja van.
Pontot mentett a Loki
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A Lakihegy Rádió sporthírei röviden.

Döntőbe jutott a címvédő Hosszú Katinka 200 vegyesen. Bernek Péter ötödik, Kapás Boglárka nyolcadik helyen végzett 400 méter gyorson a kazanyi úszó-világbajnokságon. A címvédő Hosszú Katinka 200 vegyesen megjavítva délelőtti Európa-csúcsát döntőbe jutott, ahogy Cseh László, aki országos rekorddal lett finalista 50 pillangón. Gyurta Dániel 100 méter mellúszásban a 22. helyen zárt, és már az előfutam után búcsúzott a versenytől.
A várakozásnak megfelelően az olaszokkal találkozik kedden a magyar férfivízilabda-válogatott a kazanyi vizes-világbajnokság negyeddöntőjében. Az olasz együttes Görögország és az Egyesült Államok legjobbjai mögött csak harmadik lett csoportjában, így játszania kellett a legjobb nyolc közé kerülésért, ahol 8-2-re megverte a kanadaiakat. Az amerikai válogatott Brazília 7-3-as legyőzésével jutott tovább.
A Budapest Honvéd hazai pályán 3-3-as döntetlent játszott a Debreceni VSC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A fővárosi együttes két győztes mérkőzés után a Loki ellen nem tudta megőrizni tökéletes mérlegét, a ráadás pillanataiban ugyanis egyenlített a hajdúsági csapat, amely az Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki visszavágóján próbálja majd meg ledolgozni az idehaza összeszedett egygólos hátrányt a Rosenborg ellen. A norvég csapat 3-2-re nyert Debrecenben.
Az FA Kupa-győztes Arsenal nyerte az angol labdarúgó-Szuperkupát, mivel a trófeáért kiírt vasárnapi mérkőzésen 1-0-ra legyőzte a bajnoki címvédő Chelsea-t.
A magyar küldöttség 31 arany-, 30 ezüst- és 20 bronzérmet szerzett a speciális olimpia vasárnap zárult nyári világjátékain Los Angelesben. Az 58 magyar versenyző 14 sportágban állt rajthoz a július 25-én kezdődött viadalon, amelyen több mint 170 országból mintegy 7000 sportoló vetélkedett. A legutóbbi ilyen játékokon, Athénban 51 arany-, 32 ezüst- és 25 bronzérmet gyűjtött a magyar csapat.
(kép: MTI)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink