Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Holnap szabadul a whiskys rabló
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Kedden véget ér a whiskys rabló börtönbüntetése. Ambrus Attila 1993. január 22. és 1999. október 18. között 29 bankból, postáról és utazási irodából összesen 196 millió forintot rabolt fegyverrel, ezért jogerősen 17 év fegyházbüntetésre ítélték - írja a Népszabadság. Jó magaviseletéért egy idő után átkerült az enyhébb börtönfokozatba, főiskolára járt, kommunikációt tanult. A nagy médiafelhajtás miatt nem tudni pontosan, hogy Ambrus Attila mikor lépheti át a fegyintézet kapuját, "szabadítása" így nulla és 24 óra között bármikor megtörténhet. A BV gyakorlatából kiindulva azonban a legvalószínűbb az, hogy hajnali négy-öt óra körül távozhat a fegyintézetből.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink