Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 04. szombat Mónika napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Népszerű a házasság a városban
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Zsúfolásig megtelt a szigetszentmiklósi Polgármesteri hivatal házasságkötő terme február 14-én, a „Hűség Napján”. A "Házasság Hete" országos rendezvénysorozat keretében a helyi

keresztény egyházak lelkipásztorai szerveztek interaktív előadást a lakosságnak, mely az együttélés legősibb formájáról szólt. A fiatal és idős házaspárok előbb Szalkay László református lelkész tolmácsolásában hallgathatták meg dr. Kopp Mária, a SOTE Magatartástudományi Intézet tudományos Igazgatóhelyettesének gondolatait. Ezt követően a résztvevők maguk is megoszthatták egymással gondolataikat, a házasság fontosságáról, előnyeiről, illetve arról, hogy mitől válik igazán hosszúéletűvé egy házasság. Az est legmeghatóbb részeként a tavaly gyémántlakodalmukat ünneplő Miskolci Imre és felesége, a szigetszentmiklósi református egyházközség tagjai osztották meg a közönséggel az együtt eltöltött hatvan év örömeit és nehézségeit. Az esemény egyik szervezője, Deák Csaba parochus szerint a legfontosabb, hogy a házasságot választó párok soha nem feledkezzenek meg arról, hogy a férfiak és nők is eltérő szemlélettel rendelkeznek a világ dolgait illetően.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink