Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Jól kezdtek a magyarok az úszó EB-n
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Szombaton este otthon ünnepelhet a Loki. A Hungaroringen ünnepeltek a magyar paralimpikonok. Sport délután

A debreceni úszó Európa-bajnokság első számában, férfi 400 méter gyorson az előfutamból két magyar, Kis Gergő és Rákos Patrik is bejutott az esti fináléba. 400 m női vegyesben Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is a fináléba úszott. A magyar női és férfi 4x100 méteres gyorsváltó ötödik helyen a férfi váltó pedig hatodikként jutott az esti döntőbe. A nyitónapi elődöntők és döntők 17 órakor kezdődnek.
Már biztos, hogy szombaton 18 órakor rendezik a Debrecen?Haladás NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A bajnokság záró fordulójának menetrendjét vasárnap este véglegesítették. A zárómeccss után az élvonalbeli pontvadászatot már korábban megnyerő hazai csapat tagjai Debrecen főterén ünnepélyesen átveszik majd az aranyérmeket és a bajnoki trófeát.
Schmitt Pál, volt köztársasági elnök plágiumügye is szerepel a Nemzetközi Olimpiai Bizttság e heti ülésén. A szerdától péntekig tartó québeci ülésen eldőlhet, hogy a NOB végrehajtó bizottsága kezdeményezi-e etikai vizsgálat lefolytatását. Chicago Tribune internetes kiadásában már április elején szorgalmazta Schmitt Pál kizárását a NOB-ból. Azzal érveltek akkor, hogy Schmitt hivatalos életrajzában az szerepelt, hogy megszerezte a PhD fokozatot, holott csak egyetemi kisdoktorija volt akkor, amit később megvontak tőle.
A Hungaroringen ünnepeltek a magyar paralimpikonok. Pontosan száz nap múlva rajtol az ő olimpiájuk Londonban. A versenypályával is megismerkedtek. A Magyar Paralimpiai Bizottság pénteken döntött arról, hogy 41 versenyző mehet majd a londoni játékokra. Eddig 19 biztos résztvevője lesz a megmérettetésnek, de most azok is ott voltak a Hungaroringen, akiknek van esélyük kijutni. A kvalifikációs időszak ugyanis egy hónap múlva zárul.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink