Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
A Szolnoki Olaj is pályázik az Adria-ligára
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Öt hely kiadó a női kézi EB-re, pénteken rajtol a Mecsek Rali. Sport röviden.

A szolnoki kosarasok is indulhatnak az Adria-ligában. Az izraeli Maccabi Tel-Aviv ugyanis nem indul a következő kiírásban, az ezzel felszabaduló szabad kártyás helyre pedig a magyar bajnok Szolnoki Olaj is pályázik. Három klub közül kerülhet ki az induló. Az egyik internetes szakportál szerint az Olaj mellett az idei szerb bajnokságot a 4. helyen záró KK Vojvodina Novi Sad és a szlovén 3. Helios Domzale pályázik jó eséllyel az indulásra.
Már csak öt hely kiadó a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságra. A szerdai selejtezőmérkőzések után a legtöbb csoportban már tiszta a kép a továbbjutást illetően, hiszen a hétből négy kvartettben már megvan mindkét továbbjutó. Az Eb-n biztosan ott lesz a címvédő Norvégia, a rendező Hollandia, Magyarország, Németország, Románia, Szerbia, Franciaország, Csehország, Svédország, Horvátország és Dánia.
Csütörtökön indult a magyar női röplabda válogatott Szerbiába az idei Európa-liga csoportküzdelmeinek első helyszínére. Jókay Zoltán szövetségi kapitány együttese a pénteki első fordulóban Szabadkán a házigazdával, másnap Romániával, vasárnap pedig? Spanyolországgal találkozik.
Pénteken és szombaton rendezik a 46. Mecsek-rali autóversenyt. Ez része az úgynevezett historic Európa-bajnokságnak, egyben a magyar ralibajnokság második futama is. Előbbiben a rali hőskorának 44 képviselője, utóbbiban 57 autó áll rajthoz. Péntek délután a rajtceremónia a pécsi Széchenyi téren lesz, majd még aznap este lámpafénynél két, szombaton napközben pedig hat gyorsasági szakaszt rendeznek meg. Ezek össztávja 180 kilométer.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink