Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Vigasztalhatatlan
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Sandy szomorú története:

Gazdája visszahozta. A családban történt haláleset pecsételte meg a sorsát. Szeretett gazdija,magára maradt és önmagát sem tudja teljes mértékben ellátni. Ez a bájos kutyuska teljesen összetört. Sokáig hangos sírással töltötte napjai nagyrészét. Talán kezd túljutni a krízisen, de még mindig nagyon szomorú és megtört. Apró lábait szedegeti ,hogy egyik másik gondozó közelében lehessen, aztán bebújik egy házba és pihen. Ennek a kicsi kutyának igazán nincsenek nagy igényei, csak szeressék! Bármilyen pici helyen meghúzza magát és vár. Aztán tovább tipeg valaki után...és így tovább.

2007-es születésű ,kedves kislány. Adjunk esélyt ...Idősebb éveire, legyen megint szerető családja!

Azt mondod rá, hogy kicsit husi? Na jó, talán egy kicsit...De mit számít ez? Szeretetre vágyik, egy szerető gazdira. Neki megadatott, hogy átélhesse milyen egy szerető családban élni. Sajnos egyszer minden véget ér, és Sandy ezt megtapasztalta. Legyél Te az, aki újra örömet okoz ennek az apróságnak, aki szereti és vigyáz rá. Most még szomorú, de hidd el, hogy Te megvigasztalhatod. Látogasd meg, tegyél egy próbát!

Elek-Ágh Állatmenhely Alapítvány Tököl
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink