Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 16. csütörtök Botond, Mózes napja van.
Az idei év tervei 
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Közgyűlést tartott a Szigetszentmiklósi Magyar Finn Baráti Kör.

Január 26-án, a Magyar Kultúra Napjának megünneplését a megszokottak szerint idén is egy közgyűlés követte, ahol a többi között az idei tervekről, programokról is szó esett, mondta el rádiónknak Soltiné Radnics Magdola titkár  Hozzátette, egy évben 6 alkalommal tartanak előadást a Városi Könyvtár és Közösségi Házban, ahol izgalmas témákkal és előadókkal találkozhatnak a Magyar Finn Baráti Kör tagjai. Kiemelte, az előadások mellett minden évben kétszer mennek közösen kirándulni, ez idén sem lesz másképp. A hangulat pedig minden alkalommal jól mutatja a közösen eltöltött idő fontosságát, emelte ki a Magyar Finn Baráti Kör titkára.

Kép forrása: Szigetszentmiklós Város hivatalos közösségi oldala

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink