Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 17. péntek Paszkál napja van.
MOZAIK - közérdekű és szolgáltató műsor (december 31. - január 1.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2024-01-01

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha a az egész mögöttünk hagyott évben és persze annak utolsó napján is figyelnek ránk. Az óév utolsó napjának, 2023. december 31-nek kora délutánján közérdekű és szolgáltató műsorunk, a Mozaik XV. évfolyamának 52. számát hallják, amelyet újév első napján este 8 órakor ismétlünk meg, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Mindenekelőtt a Lakihegy Rádió minden munkatársa nevében olyan új évet kívánok, amelyben minden jó kívánságuk sikerrel teljesül! Ehhez persze az is szükséges, hogy ezeket a kívánságokat körültekintően fogalmazzuk meg. Ha túl nagyot akarunk és ehhez valamelyik bank segítségét vettük k igénybe, könnyen lehet, hogy csak a pénzintézet jár jól. Legyünk körültekintőek akkor is, ha akár egy nagyáruház, akár egy politikai erő mindenféle jóval kecsegtet bennünket az ünnepektől függetlenül  – legyen bennünk némi egészséges kételkedés és előbb vizsgáljuk meg, mennyi igazság lehet vagy egyáltalán van-e igazság abban, amit a fülünkbe duruzsolnak és megvalósítható-e az, amit ígérnek. Régi római kori bölcsesség, hogy a legelső annak eldöntése: cui prodest, azaz kinek az érdekében áll ez vagy az. Érdekében áll egy csoportnak, hogy becsapjon? Ha igen, és ezt észrevettük, máris sikerült kikerülni a csapdát. Ugyanez vonatkozik a hazugság felismerésére is. Fontos valakiknek, hogy minden rosszat összehordjanak a másikról és csak saját magukat tüntessék fel az igazság bajnokaiként? Ha igen, máris feledhetők, léphetünk tovább anélkül, hogy hiszékenységünk miatt pórul járnánk. Sorolhatnám tovább a példákat, de száz szónak is egy a vége: ha újévi fogadalomnak csak azt választjuk, hogy körültekintőek leszünk legalább 2024. december 31-ig, akkor az előttünk levő év biztosan jobb lesz, mint a mögöttünk hagyott. Ennyit bevezetésként és következzék a tartalomjegyzék Remélem, nem kiabálom el: elégedettek a tűzoltók a karácsonnyal – az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője mondja el, miért. Túl vagyunk a nagy ünnepi eszem-iszomon, a szilveszter éjszaka után itt az ideje, hogy megpihentessük szervezetünket – a szakértőtől hallanak jó tanácsokat. Az évvégi oldott hangulatú pillanatokban hajlamosok vagyunk különféle fogadalmakat tenni – azután másnap, ha emlékszünk rá, vakarjuk a fejünket: hogyan másszunk ki a magunknak állított csapdából. Egy kis fogadalom-tani továbbképzésen vehetnek részt. A hét végén, Vízkeresztkor nem csak a karácsonyfát bontják le sok helyen, hanem arra is emlékezhetünk, hogy 1978. január 5-én érkezett ismét vissza magyar földre a Szent Korona a koronázási jelvényekkel együtt. Bármilyen viharos is időnként a történelem, ez a csodálatos ereklye hű maradt hozzánk. Papp Gábor Szent Korona kutató múltunkat és lehetséges jövőnket vizsgálja meg. Ez a kínálatunk, tartalmas és szórakoztató rádiózást kívánok minden kedves hallgatónknak 2024-ben is!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink