Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 21. kedd Konstantin napja van.
"Tűzre-vízre vigyázzatok!" 2023. május 17.
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2023-05-17

Köszöntöm a hallgatókat és köszönöm, ha ránk figyelnek kora reggeltől késő estig. 2023. május 17-én, szerdán este és az ismétléskor, szombaton 14 órától a térség életéről szóló beszélgetős műsorunk, a Sziget Szelet XV. évfolyamának 20. számát hallgatják, a szerkesztő-műsorvezető, Haeffler András vagyok. Egy nagyon fontos hivatás hétköznapjaival ismerkedhetnek meg a mai műsorban: a katasztrófavédelem, ezen belül is a tűzoltóság mindennapjairól beszélgetünk. A mögöttünk hagyott tél a szokásosnál enyhébb volt, de azért előfordultak olyan esetek, amikor szükség volt a közbeavatkozásukra és előttünk a nyár, amikor biztosan többször találkozhatunk majd a tűzpiros vonuló, szirénázó szerkocsikkal. Egykoron az éjjeliőr, miközben járta egy-egy település sötétbe borult utcáit, időnként nagy hangon figyelmeztette a pihenőket: „Tűzre-vízre vigyázzatok, Le ne égjen a házatok!” Most is szükség van a mai korhoz illő formában a hasonló figyelmeztetésre, mert az új kor új veszélyeket rejt magában. Például a kívülálló nem is gondolná, hogy a gombamód szaporodó hatalmas üzem- és raktárcsarnokok a tűzoltók számára is új kihívásokat jelentenek, vagy az utakon gyarapodó elektromos autók is képesek kigyulladni egy balesetnél és nem lehet őket úgy oltani, mint a benzines kocsikat. Vannak, persze, visszatérő gondok is, mint például az út melletti árkok eldugítása a hanyagul beléjük hajigált szeméttel, PET-palackkal – a hirtelen lezúduló eső ilyenkor inkább a házak pincéi felé veszi az irányt, munkát adva a tűzoltóknak és a helyreállítással felesleges kiadást okozva a tulajdonosoknak. Egy-egy ilyen műsor ideje kevés arra, hogy az összes veszélyforrást felsoroljuk, de egy-egy évszakban a legfontosabbakra felhívjuk a hajdani tűzőrök kései utódaiként a figyelmet. Jöjjenek velem, induljunk együtt a katasztrófavédelem illetékes vezetőjével, Rózsa Gábor tűzoltó alezredessel térségi veszély-elhárító körútra!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Delikát Húsáruház és Pecsenyéző Szigetszentmiklós Gyártelepen (a Lordok háza oldalában) található. Tulajdonosa nagy odafigyeléssel és munkával egy már meglévő üzletet próbált európai színvonalúvá és moderné varázsolni mindezt úgy, hogy csak és kizárólag prémium minőségű termékekkel , friss magyar termelői húsokkal tudjon szolgálni vásárlóinak.A hozzánk érkezőket egy patinásan felújított épület, valamint egy ízlésesen berendezett üzlettér fogad, előzékeny és udvarias kiszolgálással.

Húsáruk tekintetében is teljes a palettánk, kizárólag friss Magyar termelői húsokat forgalmazunk. Sertés, marha, birka és egyes baromfi húsokon kívül széles választékú friss hentesáruval várjuk vevőinket. Boltunkban hagyományos érlelésű és füstölésű kézműves termékek mellett delikát termékek, tej termékek és pecsenye ételek is találhatók. Pecsenyézőnkben minden nap friss sültekkel, hurkával, kolbásszal, salátákkal, desszertekkel, üdítőkkel, kávéval, hideg és meleg szendvicsekkel és reggelivel várjuk minden kedves vásárlónkat!

Lépést tartunk a technika fejlődésével is, ezért aktuális igényét, rendelését leadhatja nálunk telefonon!

https://delikathusaruhaz.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink