Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Családban marad! Lakihegy Rádió
Folytatódik a Volánbusz járműfiatalítási programja
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Újabb fejlesztés. 

A távolsági forgalomban is folytatódik az állami autóbuszpark megújítása: 25 új, korszerű, EURO 6 környezetvédelmi besorolásnak megfelelő motorral felszerelt, kéttengelyes, szóló autóbusz beszerzésére írt ki közbeszerzési eljárást, dertült ki a Volánbusz Zrt. közleményéből. A kényelmes és biztonságos utazás biztosítása mellett a társaság kiemelt célja továbbra is az utasigények minél magasabb szintű kiszolgálása, a szolgáltatási színvonal emelése. A Volánbusz a most megjelent pályázaton távolsági kivitelű, minimum 49 utas szállítására alkalmas, légkondicionált, elektronikus utastájékoztatási rendszerrel, az ülések felett egyedileg szabályozható lámpa- és légbefúvószettekkel, dönthető és szélesíthető, fejtámlával és állítható lábtartóval, biztonsági övvel és kartámasszal rendelkező utasülésekkel felszerelt, valamint legalább EURO 6 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő, minimum 320 kilowatt teljesítményű motorral rendelkező autóbuszok gyártóinak ajánlatait várja 2022. június 20-ig. Közölték: a Volánbusz 2018-ban indult jármű-fiatalítási programjában a 2021 végéig lezárt beszerzésekkel csaknem 1800 új és újszerű autóbusz állt, illetve áll forgalomba. Idén további 1000 új jármű beszerzését tervezik. A jelentős jármű-fiatalítás eredményeként az év végéig a vállalat teljes autóbusz-állományának 45 százaléka megújulhat, és a flotta átlagéletkora 8 évre csökkenhet.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink