Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán napja van.
Sziget Szelet (március 17.)
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
2021-03-18

Mai témánk ismét a járvány, ám kétszeresen is nem szokásos megközelítéssel. Ebből következik, hogy nem lesz szó mindarról, ami mindenkinek a könyökén jön már ki: a rádiókban-televíziókban majdnem ugyanazokat a mondatokat ismétlik ugyanazok a nyilatkozók. Néha nem ártana, ha hagynánk őket pihenni, mert mindegyiküknek van úgymond rendes munkája is a nyilatkozatok megtételén túl, és régi tapasztalat, hogy egy-egy új arc, új hang mindig nagyobb figyelmet kelt, mint a megszokottak. Szükség is van arra, hogy valamennyire megrázzuk magunkat a már unalmassá vált járványügyi szabályok betartását illetően: például sokan szörnyűlködnek, hogy milyen sok napról-napra az új beteg, és teszik ezt úgy, hogy nem viselnek maszkot, egészen közel állnak sápítozás közben a másikhoz. Arról már nem is beszélve, mert szerencsére mögöttünk van, hogy egy baloldali kötődésű, sűrűn nyilatkozgató, magát orvosnak tekintő illetőnek volt képe nemzeti ünnepünk délutánjára tüntetést szervezni a fővárosban, igaz, nem túl nagy sikerrel. Képe volt hozzá, de maszkja nem, mert a résztvevők a maszknélküliséggel próbálták dacos szellemüket kifejezni. Visszatérve a Sziget Szelet mai adásához, a kétszeresen más megközelítés egyfelől azt jelenti, hogy nem emlegetjük a sokszor hallott járványügyi paneleket, másrész pedig Szigetszentmiklós két református lelkésze mondja el gondolatait egybehangzóan, mégis különbözően, Morva Ákost, az újvárosi és Szalkay Lászlót, a Kossuth Lajos utcai református templom és közösség képviseletében hallgathatják majd napjainkról és a Covid nélküli majdani életről. Ennyit bevezetésként, jöjjenek velem, induljunk együtt a meghallgatásukra - ne aggódjanak, akkor is egészségesek maradnak, ha nem hordanak maszkot - de csak ebben az órában.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink