Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel nap best of! Lakihegy Rádió
Facsemetéket ültettek a szigetszentmiklósiak
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Közelebb a 10 millió fához. 

A lakosok a 10 Millió Fa - Szigetszentmiklós nevű Facebook csoportban igényelhettek facsemetéket, melyeket a 10 Millió Fa Alapítvány ajándékozott a közösségnek. Bárki igényelhetett 70-80 centiméter magasságú kis fát, aki vállalta annak elültetését és gondozását a saját telkén belül. A gyülekezési tilalom miatt nem lehetett a tervezett módon átadni a csemetéket, így azokat a közösség képviselői vitték el a regisztrált címekre. A családi házak kertjein kívül ültettek fát lakóparkban, valamint iskolák és óvodák udvarán is. Így Szigetszentmiklós összesen 100 kis fával gazdagodott: 50 darab mezei szillel és 50 darab bükkel. A közösség célja, hogy minél több fát ültessenek a városban és ehhez várják olyan támogatók, önkéntesek jelentkezését, akik tenni szeretnének a zöldfelület növeléséért, környezetünk javításáért, illetve hozzá kívánnak járulni a klímavédelemhez. Jövő tavasszal egy nagyobb faültetési akciót terveznek, melynek keretén belül a közterületeken szeretnének fákat ültetni.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink