Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia napja van.
Segítség a családoknak
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

A szülők, a gyerekek és az óvodák is összefogtak. 

Az oktatási és nevelési intézményekben bevezetett intézkedési szabályok sok esetben nehezítik meg a gyermekek és a szülők életét. Leginkább a bölcsődébe és az óvodába járó gyerekek esetében kell plusz terheket vállalniuk az intézmények munkatársainak. Az érvényben lévő szabályozások értelmében a szülők nem léphetnek be a bölcsődékbe és az óvodákba, gyermeküket csak a bejáratig kísérhetik, onnan az intézmények munkatársai felügyelnek a gyerekekre. Ez egyben azt is jelenti, hogy immár nem a szülők, hanem a gondozók, az óvonők, vagy a dadusok öltöztetik át a gyerekeket az épületen belül. Nagy János polgármester folyamatosan kapcsolatban az intézmények vezetőivel, akikkel egyeztet a szabályozások okozta új helyzetekkel kapcsolatban. A mindennapos online megbeszélések tapasztalatai alapján a város igyekszik segíteni a családoknak és az intézményeknek abban, hogy minden gördülékeny legyen, amikor a gyerekek megérkeznek az intézményekbe. Nagy János polgármester a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy egy kis filmmel is készülnek a gyerekeknek.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink