Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Sikeresen nyomoztak a rendőrök
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Egy 6 éves kislányt és látássérült unokabátyját tették boldoggá a szigetszentmiklósi rendőrök, amikor visszaadták a gyermek nyáron ellopott tabletjét. Unokahúgát lepte meg születésnapján a 30 éves látássérült férfi 2020 nyarán egy okos eszközzel. A kislány nagyon megszerette a tabletet, ám augusztus végén csak a hűlt helyével szembesült, nem találta a szekrényen, ahová előzőleg tette. A család az egész házat átnézte, de egyre erősebb volt a gyanú, hogy valaki elvitte a 75 ezer forintos készüléket, ezért feljelentést tettek a rendőrségen. A szigetszentmiklósi nyomozók kiderítették, a kislány édesanyjának egyik barátnője vitte magával, az egyik látogatásakor egyszerűen becsúsztatta kézitáskájába a tabletet, majd elköszönt és hazament. A 34 éves szigethalmi nőt elfogták, előállították. Kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét,azóta nagyon megbánta, vele szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság. Az ellopott és megtalált tabletet a rendőrök visszaadták boldog tulajdonosának.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink