Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Elismeréseket adott át az önkormányzat
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Pedagógusok munkáját jutalmazták.

Három halásztelki pedagógust tüntetett ki a város Önkormányzata nevében Szabó Tibor polgármester és Nagy Barnabás alpolgármester. A 2020. évi pedagógia díjakat az intézményvezetők javaslatára ítélte oda az Önkormányzat és ebben az esztendőben hárman vehették át az elismerést. A Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola tanárnője Doroginé Patai Ildikó (a Halásztelki Önkormányzat Facebook oldalának képén) hosszú évtizedeken át tanított abban az iskolában, amelyben annak idején maga is elkezdte tanulmányait, meghatározó a munkássága az egész településen. Budainé Kulcsár Angéla, a Bocskai István Református Oktatási Központ Általános Iskolájának tanárnője, szintén hosszú évek óta dolgozik a településen és tanítja az intézmény diákjait. Szőkéné Kiss Éva, a Tündérkert Óvoda pedagógusaként 1981-ben kezdett Halásztelken dolgozni, számtalan helyi fiatal nőtt fel a szemei előtt. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink