Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Ideiglenenes emelkedés
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Többet fizet a város.

A helyiek számára nem drágul a tömegközlekedés, de az önkormányzat többet fizet a szolgáltatásért. Ercsi képviselő-testülete legutóbbi ülésén foglalkozott a helyi közlekedéssel kapcsolatos előterjesztéssel, amelyben a szolgáltatás nyújtó vállalkozó díjemelési igényéről kellett tárgyalni. A város eddig 2 millió 4 százezer forintot fizetett havonta a helyi buszjáratokat üzemeltető cégnek, ám a döntés értelmében ez 4 millió 6 százezerre emelkedett. A változás csak ideiglenes, hiszen jelenleg is zajlik a szolgáltatással kapcsolatos közbeszerzési eljárás. Az ügynek már le kellett volna zárulnia, ám csúszik a döntéshozatal ezért kellett ideiglenesen emelni a támogatást. A közbeszerzésben három cég vesz részt, amelyek közül az egyik nem tett eleget a hiánypótlási kötelezettségének, így vélhetően két ajánlat közül kell majd kiválasztani a jobbat. A jelenlegi cég három járművel biztosítja a helyi tömegközlekedést, emellett iskolabuszokat is üzemeltet. A tervek szerint január végére lezárul a közbeszerzés és akkor születhet végleges döntés a szolgáltatási díjjal kapcsolatban.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink