Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 07. kedd Gizella napja van.
Majdnem hibátlan hétvége férfi vonalon!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Kézilabda
2014-11-10 15:40

Ez annak fényében is szép eredménynek tekinthető, hogy mindegyik csapat idegenben játszott. Igaz az is, hogy az ellenfelek sem tartoztak a verhetetlen kategóriába...
A felnőttek első számú csapata az Ercsi otthonában szerzett nagyon fontos három gólos győzelmet. Somogyi Péter tanítványai így továbbra is a bajnokság felső házában helyezkednek el.Kézilabda, férfi felnőtt, NBII, déli csoport, 7. fordulóErcsi SE-Szigetszentmiklósi KSK 23-26 (13-14) Állás 7 forduló után: 1. FTC II.- Diagnosticum 12 2. Pénzügyőr SE 10 3. Dunaújvárosi AC 10 4. Szigetszentmiklósi KSK 10 Szintén Ercsiben vendégeskedtek a juniorok. Ők viszont nagyobb arányú, szám szerint tíz gólos győzelemmel tértek haza. Ezzel a sikerükkel a srácok a tabella hatodik helyére kúsztak fel. Kézilabda, férfi junior, NBII, déli csoport, 7. forduló Ercsi SE-Szigetszentmiklósi KSK 22-32 (13-18) A serdülő korú miklósi kézisek a Százhalombatta otthonából hozták el a két bajnoki pontot, egy szorosnak mondható három gólos győzelemmel. Ez a vendég siker a juniorokhoz hasonlóan itt is a hatodik helyre való előrelépést jelentette. Kézilabda, Országos Serdülő Bajnokság, fiú, F csoport, 8. forduló Százahalombattai VUK SE-Szigetszentmiklósi KSK 27-30 (14-15) A hétvége egyetlen veresége férfi vonalon a Szigetszentmiklósi KSK II. csapatához köthető. A tizedik játéknap vasárnapi mérkőzésén tíz gólos vereséget szenvedtek az SzKSK II játékosai a Csömör II vendégeként. Ezzel a vereséggel a két csapat helyet cserélt egymással a tabellán és most már a miklósiak állnak a negyedik helyen. Kézilabda, férfi felnőtt, Pest megyei bajnokság, B csoport, 10. forduló Csömör KSK II-Szigetszentmiklósi KSK II 40-30 (20-15)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink