Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 04. szombat Mónika napja van.
Bravúros győzelem és továbbjutás!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Labdarúgás
2014-11-11 22:35

Az első helyzetre a harmadik percig kellett várni. Ekkor Zsivóczky 30 méterről veszélyeztette az ellenfél kapuját szabadrúgásból, melyet Hajduch a vendégek szlovák hálóőre hárított. Ezt követően Osváth Attila sérülés miatti kényszerű cseréjét leszámítva sokáig nem történt semmi érdemleges dolog. A 16. percben jött az első vendég helyzet is. Szakály találta meg pontos labdával a védők szorításában érkező Harsányit, a támadó azonban az oldalhálót találta el. Öt perccel később Denkovic beadása után ismét Harsányi került helyzetbe, ő azonban Sánta kezébe fejelte a labdát. Három minutummal később Zsivóczky szabadrúgása után Mészáros fejelhetett, de a vendégek hálóőre, Hajduch kiütötte a labdát, a kipattanót Tóth fejelhette ismét kapura, azonban ő sem járt sikerrel. A félidő legvégéig nem történt semmi, ekkor azonban Zivóczky szöglete után Vágó fejelte vissza középre a labdát, Fekete pedig pár méterről a hálóba bólintotta a játékszert. (1-0)
A szünetben két hazai csere mellett a vendégek négy cserével próbálták meg visszahozni magukat a mérkőzésbe. Az első lehetőség ennek ellenére a miklósiak előtt adódott, Jasarevic szerzett labdát az ellenfél alapvonalánál, ám indítását az utolsó pillanatban a PAFC játékosai lefülelték. A játékrész közepén egymást váltották a nagyobbnál nagyobb helyzetek a kapuk előtt. A 66. percben Sipos Bence révén két szögletet végezhetett el egymás után az SzTK. Az elsőt még kivágták az Akadémisták, a második beadás tökéletesen találta meg Fekete Ádámot, aki a második fejes gólját szerezte meg a mérkőzésen. (2-0) A hajrában a vendégek méginkább próbáltak kitámadni, ám a miklósiak kontráiban volt több potenciál. A 70. percben Hudák Martin a tizenhatos sarkánál játszotta el a „nagy halált” Szőts Gergely játékvezető sárga lappal jutalmazta a játékos esését. Három perccel a lefújás előtt Tóth László tört be a tizenhatoson belülre, majd Vágó mellett elesett, a játékvezető azonban továbbot intett. Az állás a továbbiakban már nem változott, így az SzTK 2-0-ás sikere és a Pécsiek Soroksáron aratott győzelme azt jelenti, hogy az utolsó fordulótól függetlenül a Miklósiak biztos bejutottak a legjobb 16 közé. A jövő heti Pécs-SzTK, két biztos továbbjutó csapat csoportgyőzelemért folytatott csatáját fogja hozni.
SzTK-Erima-Puskás Akadémia FC 2-0 (1-0) Szigetszentmiklós, 100 néző. Vezette: Szőts G. SzTK-Erima: Sánta – Osváth (Puskás 12.), Tóth F., Kállai (Kvekveskiri 46.), Benkő-Bíró – Mészárós L., Vágó – Szepessy (Szini 79.), Zsivóczky (Sipos 46.), Jasarevic – Fekete (Szabó B 67.) Puskás Akadémia: Hajduch – Lorentz, Kelic, Tar, László – Szélesi (Mészáros D. 75.), Papp M (Hudák 46.) – Denkovic, Szakály D. (Czvitkovics 46.), Harsányi (Tóth L. 46.) – Tischler (Lencse 46.) Gólszerző: Fekete a 45., 66. percben
Nyilatkozatok: „Minden tekintetben az ellenfelünk fölé nőttünk. Mind Labdabirtoklásban, mind mentálisan a Puskás Akadémia fölé nőttünk. Kellett nagyon ez a siker, mert így visszanyertük a győzelembe fektetett hitünket. A Szolnok ellen is már domináltunk, csak akkor nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Már akkor is említettem, hogy leraktuk az alapokat, ma pedig folytattuk tovább az építkezést. Sok munka áll még előttünk, nincs még kész a ház, hétvégén haladunk tovább az utunkon.” – összegezte a hazai győzelmet Székely Tibor.
„Gratulálunk a Szigetszentmiklósnak! Igazából két pontrúgásból szereztek két gólt, kihasználták a magasságbeli fölényüket.” – értékelte a mérkőzést röviden Benczés Miklós a Puskás Akadémia vezetőedzője.
A H csoport állása 5 forduló után: 1. SzTK-Erima 10 pont (9-2) 2. Pécsi MFC 10 (7-4) 3. Puskás Akadémia 4 (5-9) 4. Soroksár 4 (5-11)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink