Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 09. csütörtök Gergely napja van.
Felemás hétvége a hölgyeknél!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Kézilabda
2014-11-12 14:30

Tíz gólos vereséget szenvedett az SzNKSE együttese a Tököl elleni vasárnapi rangadón. A Tököliek ugyan a mérkőzés elejétől kezdve uralták a találkozót, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a játékvezetők által jókora segítséget kaptak a hazaiak. Az újabb vereség azt jelenti, hogy a lányok visszaestek az NBII-es bajnokság hatodik helyére. Az SzNKSE II megszerezte a már-már szokásosnak mondható újabb győzelmet a Budapest bajnokság 1/A 2. osztályú bajnokságában. A hölgyek így nyolc lejátszott mérkőzés után továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezetik a bajnokságot. A gyermekbajnokságban Dömsödön vendégeskedtek, az U13-as leányok, A forduló előtt a Tápiószele és a miklósi lányok 100%-os teljesítménnyel magasodtak ki a bajnokságból. Vasárnap kora reggel egymás ellen játszott a két csapat és a Szele három góllal tudott nyerni, pedig a félidőben még Lukács Csaba tanítványai vezettek két góllal. A későbbi Abony elleni mérkőzésen sima 26 gólos győzelem született. „méltó ellenfelei voltunk a Tápiószelének és nem kellet sok a győzelemhez. A mostani mérkőzés mindenképpen jó alapul szolgál a tavaszi visszavágóhoz.” - értékelt Lukács Csaba a lányok trénere. Egy biztos a Tápiószele és az SzNKSE valóban kimagaslik a mezőnyből és már most kijelenthető, hogy ennek a két csapatnak van a legnagyobb esélye a csoportból való továbbjutásra.

Eredmények: Kézilabda, felnőtt női, NBII, déli csoport, 7. forduló VSK Tököl-Szigetszentmiklósi NKSE 28-18 (13-9)
Kézilabda, felnőtt női, Budapesti I/A 2. osztály, 7. forduló Szigetszentmiklósi NKSE II-Kőbány SC III 31-11 (16-6) Sackl Mária, Demeter Stella – Csősz Lajosné, Bálint Andrea, Bach Erika 5, Kenéz Erika 5, Tóthné Sindler Katalin 3 (2), Korényi-Farkas Orsolya 2, Béres Katalin 7, Magos Irén 7, Bihari Ágnes 1, Csomós Zsuzsanna, Pillerné K. Szilvia 1
Kézilabda, Gyermekbajnokság, leány U13, Kovács László régió B csoport, Dömsöd Szigetszentmiklósi NKSE-EURONOVEX USE-Tápiószele 24-27 (11-9) Somogyi DSE Abony- Szigetszentmiklósi NKSE 11-37 (5-18)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk ezen a telephelyen:

Értékesítés

Volkswagen, Audi, ŠKODA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

Szerviz

Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA, Volkswagen Haszonjárművek, WeltAuto használt járművek

1238, Budapest, Szentlőrinci út

info@porschem5.hu

+36 1 421 8100

https://www.porschem5.hu/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink