Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti napja van.
Ötből, négy!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Kézilabda
2014-11-18 12:05

A nap a női mérkőzésekkel kezdődött. Először a juniorok léptek pályára a Dunaújvárosi AC ellen, és szereztek két gólos győzelmet egy izgalmas mérkőzésen. A lányok két vesztes mérkőzés után tudtak ismét győzni, közel egy hónap után. Ezzel a győzelemmel továbbra is a kilencedik helyet foglalják el a juniorok. A folytatásra a felnőttek jöttek. A miklósi együttes nem kezdte jól a mérkőzést, hiszen 15 perc után hét gólos előnyben voltak a Dunaújvárosiak. A játékrész végére azonban sikerült két gólos hátrányra visszakapaszkodni. A második félidőre védekezésben és támadásban is összeállt a csapat és sikerült megfordítani az állást. A vége négy gólos hazai győzelem lett. A lányok győzelmükkel továbbra is a hatodik helyen állnak, de hátrányuk nem sok. Az élen álló Érd II is csak három pont előnyben van az SzNKSE előtt. Kora délután az férfi felnőtt mérkőzéssel folytatódott a program. Az ellenfél a Honvéd volt, a végeredmény egy izgalmas mérkőzésen kiharcolt győzelem. Az első félidőben még fej-fej mellett álltak a csapatok. Hol a Honvéd ment egy góllal, hol az SzKSK. A találkozó elejétől kezdve jellemző volt a feszült, sok szabálytalanságot hozó szituáció, melyeket a bírok sem tudtak kezelni megfelelően és sok hibás ítéletükkel tovább fokozták a nyugtalan légkört. A második félidő elején kétszer is elléptek négy góllal a vendégek, a játékrész közepén 16-19 állt az eredményjelzőn, a hazaiak ekkor megrázták magukat és egy 8-1-es roham után az 54. percben már 24-20-as miklósi előny alakult ki. Ezt követően a miklósiak megőrizték előnyüket és a végére három góllal verték meg a Honvédot. Az SzKSK-nak ez egymás után a második győzelme volt és továbbra is csak két pont hátránnyal vannak az első FTC II-től elmaradva. A juniorok két nagyon sima győzelem után most beleszaladtak egy 14 gólos vereségbe a Honvédtól. A nap zárásaként Az SzKSK II 26 gólos győzelmet aratott a Dunavarsány ellen a Pest megyei bajnokságban. A „kettes” csapat ezzel a győzelemmel ismét a dobogóra került, jelenleg 11 forduló után a harmadik helyen állnak 15 ponttal.
Eredmények: Kézilabda, női junior, NBII, déli csoport, 8. forduló Szigetszentmiklósi NKSE-Dunaújvárosi AC 31-29 (15-13)
Kézilabda, női felnőtt, NBII, déli csoport, 8. forduló Szigetszentmiklósi NKSE-Dunaújvárosi AC 32-28 (17-19)
Kézilabda, férfi felnőtt, NBII, déli csoport, 8. forduló Szigetszentmiklósi KSK-Bp. Honvéd SE 28-25 (10-11) Fehér Tamás, Kiss Bence - Kovács István 3, Oláh Norbert 1, Fekete Dániel, Kátai Zsolt 12 (1), Szabó Gyula 1, Kincse Balázs 3, Domokos Alex 1, Kelemen Zsolt 1, Boros Ferenc 1, Bakó Norbert 1, Stocker Mihály, Kéri Mózes, Szakállas Alex, Kovács Márk 4
Kézilabda, férfi junior, NBII, déli csoport, 8. forduló Szigetszentmiklósi KSK-Bp. Honvéd SE 34-48 (17-24)
Kézilabda, férfi felnőtt, Pest megyei bajnokság, B csoport, 11. forduló Szigetszentmiklósi KSK II-Dunavarsányi TE 40-14 Fotó: https://www.facebook.com/szigetszentmiklosinkse?fref=ts

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink