Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 08. szerda Mihály napja van.
Győrt is bevette az SzTK!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Labdarúgás
2014-12-03 08:50

A Miklósiak azonnal felvették a kesztyűt élvonalbeli ellenfelünkkel szemben, sőt, aktívabban kezdték az első perceket. Fekete veszélyes beadásával és Pollák szabadrúgása után Vágó fejesével jelezték a másodosztályú Miklósiak, hogy nem feltartott kézzel érkeztek Győrbe. Az első komolyabb lehetőség is előttük adódott, Pollák keresztpassza után Szepessy lőtt kapásból, Kamenar szögletre öklözte a kísérletet. Fél órát kellett várni az első hazai helyzetre, ekkor Bénes iramodott meg a bal oldalon, majd centerezett, a hosszún érkező Mayer azonban elpasszolta a kapu előtt keresztbe a labdát. Két perccel később egy remek kényszerítő után Illés is ziccerbe került, de Sánta zárta a szöget és hárította a hazai játékos kísérletét. A félidő utolsó lehetősége is a hazaiak előtt adódott, Bénes szabadrúgása üresen találta középen Langot, de a válogatott hátvéd nem tudta pontosan irányítani a labdát, így a veszély elhárult.

A második félidő egy Leandro Martinez lövéssel kezdődött, de Sánta András ezúttal is résen volt és leért az alsó sarokhoz. Ezt követően az SzTK előtt adódott több apró lehetőség, mégis a hazaiak szereztek vezetést. Az egész mérkőzésen aktívan játszó Bénes ívelt középre, az érkező Mayer pedig a hálóba lőtt. (1-0) A gól egyáltalán nem fogta meg a miklósi csapatot, sőt! Öt perccel később érkezett is az egyenlítés. Pollák ívelt középre egy szabadrúgást, Szepessy pedig magas ívben a hosszú sarokba fejelte a labdát. (1-1) A 73. percben ismét Szepessy volt az egyik főszereplő, kiválóan indította ugyanis Kollegát. A vendég Szélső megcsinált egy cselt a védők között, majd lőtt, Kamenar azonban védeni tudott. A kipattanó visszakerült Kollega elé, aki középre passzolt, az érkező Bonifert pedig az elvetődő Kamenar mellett a hálóba gurított. (1-2) A hajrában elsősorban a jobb oldalon próbált a védelem mögé kerülni a Győr. Martinez és Wolfe révén igyekeztek támadást vezetni, de az SzTK összes játékosa egy emberként hősiesen védekezett az utolsó negyedórában. Kiváló játékkal bravúros, 2-1-es győzelmet aratott az ETO Parkban, így előnyből várhatja az SzTK a jövő heti visszavágót.
Győri ETO FC-SzTK-Erima 1-2 (0-0) ETO Park, vezette: Szabó Zsolt Győri ETO: Kamenar – Wolfe, Lang, Nagy Á., Völgyi (Stanisic 79.) – Trajkovic, Illés – Martinez, Bénes, Stieber (Vankó 71.) – Priskin (Mayer 20.) SzTK-Erima: Sánta – Benkő-Bírő, Tóth F., Vágó, Pollák – Hevesi-Tóth, Barna – Bonifert, Szepessy (Szabó B. 91.), Kollega (Jasarevic 82.) – Fekete (Mészáros 88.) Gólszerző: Mayer a 60., Szepessy a 65. és Bonifert a 73. percben
Forrás: sztkfutball.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink