Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 28. vasárnap Valéria napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: Süss fel tegnap! Lakihegy Rádió
Egy értékes döntetlen és vereségek az évzáró kézilabda fordulóban!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Kézilabda
2014-12-07 23:00

 
- Izgalmas körülmények után játszott idegenben 29-29-es döntetlent a Szigetszentmiklósi KSK férfi felnőtt csapata a Pénzügyőr SE vendégeként. Pedig a félidőben már négy góllal is megléptek a hazaiak, de Somogyi Péter tanítványai a mérkőzés végére ki tudták csikarni az egy pontot érő döntetlent, melynek a szezon végén még óriási jelentősége lehet, hiszen a dobogó harmadik helyén álló hazaiak otthonából sikerült a jelenleg második Miklósiaknak pontot csenni. A szezon feléhez érve tehát, továbbra is a második helyen van az SzKSK. Az őszi szezonból még egy Ceglédi KKSE U23-Dunaújvárosi AC mérkőzés van hátra, ha az Újvárosiak nem nyerik meg ezt a találkozót, akkor biztos, hogy marad a második helyen a Szigetszentmiklósi KSK. - A juniorok mérkőzése már nem sikerült ilyen jól. A végeredmény 17 gólos siker a Pénzügyőr fiataljainak a javára. A miklósi fiatalok négy győzelemmel és hat vereséggel, nyolc megszerzett ponttal a 11 csapatos bajnokság nyolcadik pozíciójában állnak a bajnokság felénél. - Az SzNKSE felnőtt női csapata a tabella hátsó régiójába tartózó Duna-Pent otthonában lépett pályára, és sajnos sima 11 gólos győzelem lett a vége a hazaiaknak. Nagy Imre csapatát Betegségek, iskolai elfoglaltsàgok, és sérülések tizedelték. Ennek ellenére a lányok 20 percig jól tartották magukat, a félidőben is még csak egy gól volt a hazaiak előnye, a második félidőre azonban a hazaiak tudták érvényesíteni a rutinjukat és sima győzelmet szereztek. Hat győzelemmel és öt vereséggel, 12 megszerzett ponttal a 12 csapatos bajnokság hatodik helyén telelnek a miklósi hölgyek. - A juniorok is vereséggel tértek haza Dunaújvárosból. A lányok 10 góllal kaptak ki a Duna-Penttől. Három győzelem mellet nyolc vereség került a fiatal hölgyek félévi értékelésébe, és a nyolcadik helyet foglalják el. A bajnokság két hónap múlva, februárban folytatódik a tavaszi idénnyel. Eredmények: Kézilabda, férfi felnőtt, NBII, déli csoport, 11. forduló Pénzügyőr SE-Szigetszentmiklósi KSK 29-29 (16-12) Kézilabda, férfi junior, NBII, déli csoport, 11. forduló Pénzügyőr SE-Szigetszentmiklósi KSK 39-22 (19-11) Kézilabda, női felnőtt, NBII, déli csoport, 11. forduló Duna-Pent NKSE-Szigetszentmiklósi NKSE 30-19 (13-12) Pompor Anikó, Geda Regina – Gellérfi Éva 3, Faragó Evelyn Vivien 4, Benedek Zsófia 3, Szakácsy Kamilla 1, Bödő Noémi 3 (2), Oláh Noémi 2, Kaltenecker Andrea 1, Kenéz Erika 1, Szűcs Beáta 1, Kerner Tünde Kézilabda, női junior, NBII, déli csoport, 11. forduló Duna-Pent NKSE-Szigetszentmiklósi NKSE 27-17 (17-10) Geda Regina, Mercz Karina – Kerner Tünde 3 (1), Nagy Barbara 6 (4), Panczák Petra 1, Siska Zsófia, Ökrös Alexandra, Palicska Liza 1, Potondi Diánna 5, Mátyus Zita 1, Mátyus Eszter, Kutalik Vanda Melánia
 
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink