Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Egy győzelem, de a legfontosabb!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Kézilabda
2015-02-25 05:45

Az SzKSK, a tavaszi idény első fordulójában legnagyobb riválisának otthonában, Dunaújvárosban vizitált. A tabellát fej-fej mellett álló két csapat mérkőzésén szinte végig a miklósi kézisek vezettek. Az első félidő közepére sikerült hat góllal is ellépni, a félidőre ötgólos különbséggel vonultak a csapatok. A második játékrész jóval feszültebb játékot hozott mind két féltől. A hazaiak nem tudtak két-három gólnál közelebb kerülni, de a vendégek sem tudtak újra öt-hat gólos előnyt kiépíteni. A mérkőzés végére három gól maradt a miklósi előnyből. Az őszi szezonban sok hibát vétő miklósi védelem ezúttal jól zárt, és a türelmes támadójáték is meghozta a várt eredményt. Somogyi Péter, a gárda vezetőedzője úgy érzi, elégedett lehet, mert viszont látta a pályán azt, amit gyakoroltak a téli szünet alatt. A szakember szerint ez a kezdés lendületet adhat csapatának ahhoz, hogy teljesíthessék céljukat, a feljutást. Ez a jelenlegi állás szerint sikerülne is, mivel a listavezető FTC II. – ők nem juthatnak fel, mert az első csapattal nem szerepelhetnek egy osztályban – három pont hátránnyal állnak a második helyen, és két ponttal előzik meg a most legyőzött DAC-ot.
 
Dunaújvárosi AC – Szigetszentmiklósi KSK 31-34 (14-19)
Tóth Bence - Balogh Dávid 3, Szabó Gyula 10, Kátai Zsolt 7, Domokos Alex 4, Boros Ferenc 1, Szkokán Szabolcs 5, Csere: Fehér Tamás, Kiss Bence - Kelemen Zsolt, Oláh Norbert 3,Tapodi Bálint, Kéri Mózes, Szombati Attila, Székely Nikola 1
 
A junioroknál nem sikerült a felnőttekhez hasonló bravúr. A hazai pályán játszó újvárosiak végig vezetve tartották otthon a két pontot. Az első félidőt már hattal vezető hazaiak, a végére még egyel toldották meg előnyüket, és arattak sima hét gólos győzelmet.
Balogh Dávid edző az szksk.hu-nak elmondta: „Mérkőzés elején támadásban nem nagyon találtuk magunkat, de a 15. perc környékén egy 2-4-es széria után 7-5-nél úgy tűnt kezdünk bemelegedni. Ekkor sajnos a Dunaújváros is nagyobb fokozatra kapcsolt, nyolc oda, Félidőre kicsit faragtunk hátrányunkból majd innentől kiegyenlített erők csatája zajlott a vége hét lett, ami kicsit soknak tűnik, de nem vagyok elégedetlen. Természetesen van még min javítani, de a küzdéssel nem volt baj...”
 
Dunaújvárosi AC – Szigetszentmiklósi KSK 31-24 (16-10)
Góllövők: Fekete Dániel, Nyikos Ádám 6-6, Szombati Attila 4, Tras Jarkas Zied, Dóri Tamás, Gyurkovics Márk, Váradi Boldizsár 2-2 
 
 
Fájó vereségek női vonalon
 
Jól kezdte vecsési mérkőzését a női felnőtt csapat, a 20. percben már 10-4-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző, ezután mégis elromlott valami. Mintha a hat gólos előny a vendégeket bénította volna meg, mert a lövőhelyzeteket sorra elhibázták a lányok, az ellenfél kapusát meg „naggyá” tették. a félidőre fel is jöttek egálra a hazaiak. A második játékrészre egy jóval magabiztosabb Vecsés jött ki, és az előzmények ismeretében, természetesen jóval hitehagyottam miklósiak. A Vecsés tovább szerezte a könnyű gólokat, míg a vendégek továbbra sem találtak fogást a hazaiakon. A végeredmény hat gólos Vecsési siker.
 
Vecsés Kombi Expressz-Szigetszentmiklós NKSE 30-24 (14-14)
 
A junioroknál sem sikerült a bravúr... Sőt! Szorítkozzunk csak a végeredményre.
 
Vecsés Kombi Expressz-Szigetszentmiklós NKSE 39-19 (20-6)
 
 
További részletek, hírek, érdekességek az szksk.hu-n, illetve az SzKSK, és az Szigetszentmiklósi NKSE hivatalos Facebook oldalán találhatóak.
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink