Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 02. csütörtök Zsigmond napja van.
Drámai végjáték
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Labdarúgás
2015-08-30 08:55

 Rekkenő hőségben estek szó szerint egymásnak a felek. A hatodik percben a vendégek kis híján vezetést is szereztek, Völgyi Dániel 25 méteres szabadrúgása a kapufát találta telibe. Két perccel később ismét Völgyi volt a főszereplő. Bal oldali szöglete után, érintve egy miklósi védőt a jobb oldali kapufánál gyakorlatilag üresen álló Simon Attilához került a labda, akinek csak az üres kapuba kellett továbbítania a játékszert. (0–1). A gól, és az ivó szünet után a csapatok magasabb fokozatba kapcsoltak. Főleg a mezőnyjátéka volt erős a csapatoknak. A félidő vége felé jöttek a helyzetek is, előbb a listavezető vendégek percei jöttek, majd a 32. percben Balázs Richárd kapott egy hosszúindítást, mellyel becselezte magát a tizenhatoson belülre, lövése azonban Sebők kapus kezében halt el. Pár perccel később egy Gulyás-Kollega összjáték után utóbbi került helyzetbe, ám az alapvonalról befelé eleresztett lövését Sebők védeni tudta. Több helyzet már nem történt, így 1-0-s vendégvezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.
A szünetben Horváth Ferenc Domokos helyére Szepessyit hozta be. A vendégeknél Bori Gábor állt be a gólszerző Simon helyére. A második játékrészt még az elsőnél is nagyobb küzdelem jellemezte. Gyakorlatilag az első perctől kezdve egymásnak ugrottak a csapatok. Az 58. percben Horváth Ferenc egy kettős cserével húzott váratlant, Vólent Roland és Szabó Bence érkezett Kollega és Illés helyére. A 62. percben aztán hosszú időre megállt a játék, mert egy szöglet után Sebők rosszul lépett, előbb ápolni kellett, majd jött az ivószünet, ezt követően pedig már a vendég kapus sem tudta folytatni a játékot, helyére Somogyi érkezett. A 80. percben egy szöglet után Balázs Richárd a tizenhatos bal oldalánál nehezen, de megszelídítette a labdát, majd nagy erővel a hosszú felsőbe lőtt. (1-1) Nem kellett sokat várni a válaszra, a 86. percben ismét a vendégek kerültek előnybe. Egy miklósi védőről a vendégekhez visszakerült labdát a jobb oldalról gyakorlatilag lesről adtak be, melyet Simon Attila továbbított a miklósi kapuba. (1–2) A gól után elszabadultak az indulatok a pályán és a nézőtéren is. Jogosan! Karakó játékvezető elküldte a kispadról Horváth Ferencet az SzTK edzőjét, majd jelezte a hosszú ápolásokért kilenc perces ráadás következik. A 91. percben előbb a vendégek védője Lengyel kapta meg második sárga lapját, majd egy perccel később Gulyás is pirosat kapott reklamálásért. A 98. percben Balázshoz Richárd egy bal oldali passz után lőtte ki a bal alsót, ezzel sikerült a pontmentés. (2-2) A 100. percben Vólent révén majdnem sikerült a győztes gólt is megszerezni, ám fejese mellé ment.
SzTK-Erima–Gyirmót FC Győr 2–2 (0–1) Szigetszentmiklós, 300 néző. V: Karakó Ferenc (Szilágyi Norbert, Szert Balázs) SzTK: Sánta – Puskás G., Hevesi-Tóth, Kovács J., Gulyás M. – Domokos (Szepessy R., a szünetben), Barna Zs. – Balázs R., Illés Gy. (Szabó B., 59.), Nagy O. – Kollega (Vólent, 59.). Vezetőedző: Horváth Ferenc Gyirmót: Sebők Zs. (Somogyi Cs., 68.) – Nagy S. (Bohner, 83.), Lengyel D., Lázár P., Völgyi – Madarász, Kiss M. – Simon András (Bori G., a szünetben), Vass P., Paku – Simon Attila. Vezetőedző: Bene Ferenc Gólszerző: Simon Attila (0–1) a 8., Balázs R. (1–1) a 80., Simon Attila (1–2) a 85., Balázs R. (2–2) a 98. percben Kiállítva: Lengyel D. (a második sárga lap miatt) a 92., Gulyás M. (a második sárga lap miatt) a 93. percben
„Az első félidőben harcosabb csapatot szerettem volna látni a pályán, sajnos ez nem valósult meg, de a hajrában az egyik pontot csak megszereztük – mondta Horváth Ferenc. – Ellenfelünk jó játékosokból áll, nagyszerű edzője van, de mégis bennem van az a kérdés, hogy miért nem akart támadni? Ez nagy betegsége a magyar futballnak, itt mindenki csak nyerni akar, támadni senki. A másik kérdésem pedig az, hogy hol, milyen fórumon tudom jelezni, hogy ha rosszul teljesít egy játékvezető. Mit tehetek abban az esetben, ha ez a véleményem? Korábban elküldtek a kispadról, mert elhagytam a technikai zónát, akkor megbüntettek 200 ezer forintra. Most is az volt a vétkem, hogy kiléptem a területről. Biztos megint megbüntetnek, majd valahogy befizetem. Mi száz százalékot adtunk ki magunkból, de ez mégsem volt elég a száz százalékos eredményhez…”
„Ki-ki meccs volt – mondta Bene Ferenc. – Az első félidőben megszereztük a vezetést, akár el is dönthettük volna a meccset. Példátlan, hogy három sérülés miatt cserélnem kellett, ez alapvetően befolyásolta a második félidei játékunkat, nem tudtunk annyira támadni, amennyire szerettem volna. Le a kalappal a hazaiak előtt, mert nagy erőket mozgósítottunk. Példátlannak érzem, hogy egy futball-meccs 101 percig tartson. A sérülések, az hogy körbelövették a tizenhatosunkat, az hogy kiállították a játékosunkat és hogy jól futballozott a hazai csapat, már sok volt.”
Forrás: sztkfutball.hu(BT) 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink