Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Bravúros győzelem!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Labdarúgás
2015-09-20 09:15

Korán vezetést szerzett az SzTK, az 5. percben Kollega bal oldali szöglete után a jobbról érkező Puskás 8 méterről a kapu jobb oldalába fejelte a labdát (1–0). Vezetésük után magabiztosan futballoztak a miklósiak, de a 13. és a 14. percben is figyelni kellett, hiszen mindkétszer Vári Barnabás veszélyeztette a hazaiak kapuját. A 18. percben is a miklósi kapu előtt volt a labda, de a bal oldali beadás után Koszta mellé fejelt. Négy perccel később már az SzTK került helyzetbe: Illés emelt középre a bal oldalról, de az érkező Vólent 12 méterről fölé lőtt. Lendületben maradt a Kisvárda, ezt bizonyította a 31. percben Fodor bal oldali szabadrúgása is, amely után senki nem ért hozzá a labdához középen, így lett igazán veszélyes, de Sánta menteni tudott. A 35. percben aztán Eszlátyi ugorhatott ki középen és még épp annyira érte el a labdát, hogy el tudta pöckölni Sánta mellett (1–1). A kapott gól fel is rázta az SzTK-át: a 40. percben nagyszerű akció futott végig a bal oldalon, amelynek végén Kollega lőtt mellé. A félidő utolsó percében aztán ritkán látható nagy góllal ismét vezetést szereztek a hazaiak. A középről kipattanó labda Szepessy Róbert elé került, a középpályás pedig nem sokat szórakozott, nagy erővel, 25 méterről, a bal felső sarokba vágta a labdát (2–1).
A szünetben egyik edző sem cserél, de az első pillanattól kezdve magához ragadta az irányítást a vendégcsapat. Az 55. percben nagy helyzet maradt ki, amikor Fodor emelt középre a bal oldalról, a berobbanó Vári öt méterről mellé fejelt. Ezt követően a csapatok „csak” harcoltak a pályán, helyzet nem alakult ki. Fegyelmezetten védekeztek a hazaiak, hiába volt többet a labda az ellenfélnél, lehetősége sem akadt a Kisvárdának. A 92. percben Eszlátyi szabadrúgásból még veszélyeztetett, de Sánta ezúttal is magabiztos volt, így a sérültekkel és eltiltottakkal teli hazaiak bezsebelték a három bajnoki pontot.
SZTK-ERIMA–KISVÁRDA MASTER GOOD 2–1 (2–1) Szigetszentmiklós, 400 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Takács Gábor, Hofbauer Roland) SZIGETSZENTMIKLÓS: Sánta – Puskás G., Póti, Bora, Illés Gy. – Gulyás M., Szepessy (Domokos, 87.) – Balázs R., Hevesi-Tóth (Vágó, 84.), Kollega – Vólent (Szabó B., 72.). Megbízott vezetőedző: Szamosi Tamás KISVÁRDA: Ivancsics – Kardos (Lázár Zs., 67.), Ízing, Graszl K., Fodor A. – Csilus T., Kornutjak – Cseri (Rajczi, 73.), Vári, Eszlátyi, Koszta (Kulcsár K., 59.). Vezetőedző: Soós Imre Gólszerző: Puskás G. (1–0) a 5., Eszlátyi (1–1) a 35., Szepessy (2–1) a 45. percben
“Kitűnő ellenfelet sikerült legyőznünk – mondta Szamosi Tamás, az SzTK-Erima megbízott edzője. – Azt kaptuk, amire készültünk, az a játék kellett, amit elterveztünk a héten. Stabilan védekeztünk végig, így hiába volt többet a labda az ellenfélnél, így is meg tudtuk valósítani, amit elterveztünk. Fontos győzelmet arattunk.”
“A korán kapott gól megfogta a csapatot – mondta Soós Imre, a Kisvárda vezetőedzője. – Aztán, amikor magunkhoz tértünk többet birtokoltuk a labdát, a hazai együttesnek nem volt nagy helyzete. Felálltunk a sokkból, egyenlítettünk, de egy hiba után újabb gólt kaptunk. A második félidőben kissé öregurasan futballoztunk, igazából nem is volt helyzetünk, így a hazai csapat megérdemelte a győzelmet.”
Forrás: sztkfutball.hu(BT)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink