Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 29. hétfő Péter napja van.
Javulnak a közlekedési feltételek
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Ismét napirenden a Sáméhegy.

Az M0-ás autóút közvetlen közelében található szigetszentmiklósi területen építene logisztikai központot a Ceetrus Hungary Kft.. A fejlesztéssel a közlekedés helyzete is javulhat majd. A szakértők kedvezőbb közlekedési feltételeket prognosztizáltak azzal, hogy egy teljes értékű csomópont is kiépül. Ennek részleteit a képviselő-testület már több körben tárgyalta korábban. A szerdán tartott ülésen a területre vonatkozó helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosításáról tanácskoztak a képviselők. Szabó József polgármester a napirend kapcsán megjegyezte, hogy a Sáméhegy területét illetően érintett, hiszen 1994-ben részaránykiadás jogcímén kapott vissza ottani területet a testvérével együtt. Ezt követően pedig a 2000-es évek elején vásárolt a feleségével közösen egy kisebb földterületet, amely mintegy 1,5-2 hektárt tesz ki. A polgármester hangsúlyozta, hogy amikor a cég megkereste az önkormányzatot az elképzeléseivel, akkor a személyes érintettségét azonnal jelezte a képviselő-testület felé. Szabó József hozzátette, hogy akkor támogat bármiféle fejlesztést, ha az nem rontja, sőt inkább javítja a közlekedés jelenlegi helyzetét a város területén.A Sáméhegy területére vonatkozó HÉSZ és szabályozási terv készítésének témájában közmeghallgatást is tartott az önkormányzat a közelmúltban. A fejlesztés nem csak új ipari parkot és csomópontot jelent a településnek, hanem adóbevételt is - mondta a polgármester.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

  • Belgyógyászat
  • Bőrgyógyászat
  • Dietetika
  • Fül-orr-gégészet
  • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
  • Gasztroenterológia
  • Gyermekgyógyászat
  • Kardiológia
  • Nőgyógyászat, várandósgondozás
  • Urológia
  • Pszichiátria
  • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink