Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 07. kedd Gizella napja van.
Bővülő férőhelyek
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Kezdődik az új óvoda építése. 

A kivitelező az időjárástól függően megkezdi a Temesvári utcában az új óvoda építését Szigetszentmiklóson. A 330.000.000 forint vissza nem térítendő támogatásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően egy 100 fős, 4 csoportszobás óvoda kivitelezése kezdődik meg, amelynek keretében egy 125 adagos melegítőkonyha is megépül. Hamarosan a Vackor Integrált Bölcsőde bővítési munkálatai is megkezdődnek, amely 48 új férőhellyel bővül a Szigetszentmiklósi Önkormányzat, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint a Magyar Kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés eredményeként 4 gyermekszoba, a hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló helyiségek, továbbá egy 120 adagos főzőkonyha épül, amelyhez mintegy 400 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a város. A kivitelezésre irányuló közbeszerzési eljárást várhatóan két hónapon belül kiírják. 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink