Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 03. péntek Tímea napja van.
Változik a forgalmi rend
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó

Korlátozzák a forgalmat az október 5-i, pénteki megemlékezésen. 

Az Aradi vértanúk emléknapja alkalmából Szigetszentmiklóson a Kossuth Lajos utcában tartanak programot. A rendezvény lebonyolítása érdekében a forgalmi rendben változásra számíthatnak a közlekedők. Csütörtökön éjjeltől a rendezvény végéig, pénteken 13 óráig tilos lesz megállni és parkolni a Kossuth Lajos utcában a Buga iskolától a református templomig az úttest mindkét oldalán található parkolókban. A rendezvény napján 10 órától 13 óráig az átmenő forgalmat is korlátozzák majd.  Ebben az időben az utcán áthajtani nem lehet, autóval a Kossuth Lajos u. 19-ig lehet közlekedni, az utcában tartózkodó autók pedig ideiglenesen csak a Petőfi utca irányába távozhatnak.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink