Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Megvédte címét!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Egyéni sportok
2017-11-20 22:35

A BOK Sportcsarnokban rendezett világversenyen 63,5 kg-ban bizonyult legyőzhetetlennek a miklósi sportoló. A 60 nemzetet felvonultató versenyen Habash-nak három ellenfelet kellett legyőznie. A négy közé kerülésért az izraeli bajnokon jutott túl egy eléggé egyoldalú mérkőzésen, majd jött a kazah bajnok, aki ellen izgalmasabbra sikerült mérkőzőst vívott a helyi sportoló, de végül ezt is megnyerte Antoine. A döntőben következett a mexikói és pán-ameriaki bajnok, akit sikerült látványos bunyóval, egyhangú pontozással legyőzni. A harmadik menetben még rá is kellett számolni a mexikói fiúra, akiről a mérkőzés után kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett.
Antoine a következőket nyilatkozta sikere után: " Egy sportoló egyik, ha nem a legnagyobb álma, hogy komoly világversenyent rendezzen hazája s a végén a dobogó legfelső fokáról hallgathassa, amint neki szól a himnusz. Nekem ez megadatott, ahogy az is, hogy nagyon sok barátom, szurkolóm s természetesen a családom testközelből átélhette velem a világbajnokság minden pillanatát. Emögött természetesen rengeteg munka, lemondás, edzés, fájdalom van, de megérte. Büszke vagyok a világbajnoki címemre, de ugyanúgy örülök annak is, hogy a Magyar csapat rendkívül jól teljesített. Ezúton is gratulálok minden csapattársamnak a válogatottból, sőt a komplett magyar stábnak, hogy egy ilyen rendkívül sikeres és színvonalas világbajnokságon vagyunk túl."
Mi is büszkék vagyunk rád Antoine...
(BT)
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Az Oázis Wellness Park és Panzió Budapest határában, Szigetszentmiklóson, a városi sportcsarnok mellett, 15.000 m2-en várja a kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, csapatépítést , továbbképzést tervező cégeket, nyári és évközi edzőtáborozást tervező egyesületeket.

A kiváló adottságokkal rendelkező, funkcionálisan megosztott létesítményben mindezeken felül hihetetlen hangulat kovácsolja össze a vendégeket például egy játékos csapatversenyen, vagy akár egy grillezéssel, bográcsozással eltöltött estén. A sportolás és edzések mellett számtalan lehetőséget nyújtunk a szabadidő tartalmas eltöltésére. 

Honlap: https://oaziswellness.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/oaziswellness

20 évesek lettünk! Havonta 20 féle terméket kínálunk akciós áron!

Láttad már az aktuális akciókat? Nézd meg őket a webshopunkon!

20 éves a cégünk! Egész évben 20 terméket kínálunk akciós áron, és ezeket havonta cseréljük. Nézz be hozzánk és ünnepelj velünk! Rendelj akár online a webshopunkon!

Részletekért látogass el honlapunkra:

https://bauplaza.hu/

BAUplaza! Az építkezők áruháza!

A Sziget-Lab Vérvételi Centrum kulturált rendelőben, kellemes környezettel várja a pácienseinket, sorbanállás nélkül.

Szakképzett vérvételi asszisztensük a legmodernebb vérvételi eszközökkel végzi a mintavételt.

Szigetszentmiklós szívében, egyszerű megközelíthetőség gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Ingyenes parkolóhely az épület mögötti udvarban.

http://www.szigetlab.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink