Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. december 11. hétfő Árpád napja van.
Megvédte címét!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Egyéni sportok
2017-11-20 22:35

A BOK Sportcsarnokban rendezett világversenyen 63,5 kg-ban bizonyult legyőzhetetlennek a miklósi sportoló. A 60 nemzetet felvonultató versenyen Habash-nak három ellenfelet kellett legyőznie. A négy közé kerülésért az izraeli bajnokon jutott túl egy eléggé egyoldalú mérkőzésen, majd jött a kazah bajnok, aki ellen izgalmasabbra sikerült mérkőzőst vívott a helyi sportoló, de végül ezt is megnyerte Antoine. A döntőben következett a mexikói és pán-ameriaki bajnok, akit sikerült látványos bunyóval, egyhangú pontozással legyőzni. A harmadik menetben még rá is kellett számolni a mexikói fiúra, akiről a mérkőzés után kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett.
Antoine a következőket nyilatkozta sikere után: " Egy sportoló egyik, ha nem a legnagyobb álma, hogy komoly világversenyent rendezzen hazája s a végén a dobogó legfelső fokáról hallgathassa, amint neki szól a himnusz. Nekem ez megadatott, ahogy az is, hogy nagyon sok barátom, szurkolóm s természetesen a családom testközelből átélhette velem a világbajnokság minden pillanatát. Emögött természetesen rengeteg munka, lemondás, edzés, fájdalom van, de megérte. Büszke vagyok a világbajnoki címemre, de ugyanúgy örülök annak is, hogy a Magyar csapat rendkívül jól teljesített. Ezúton is gratulálok minden csapattársamnak a válogatottból, sőt a komplett magyar stábnak, hogy egy ilyen rendkívül sikeres és színvonalas világbajnokságon vagyunk túl."
Mi is büszkék vagyunk rád Antoine...
(BT)
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Csepel-sziget élményszigete, a termálvíz és a Kevei Gyógyvíz egész éves ölelésében:

Aqua Land Ráckeve - Élmény minden cseppjében!

 

Gyógyászat

Wellness

Szaunakultúra

Strand

Szállás

 

Az Aqua Land komplexuma, közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító és termális élményeket, Vendégei számára.

Egyes részlegeink állandó, más részlegeink időszakos üzemeltetésével biztosítjuk az évszaknak megfelelő komplex, gyógyító-, és wellness élményeket. Az utó-, és előszezonban fedett részeink üzemelnek - Fedett Fürdő, Vitál Központ, Masszázsvilág, III. számú kültéri gyógyvizes medence, I-es kültéri termálvizes élménymedence (péntek és szombat esténként vízi mozival)  - , főszezonban kiegészül a szabadtéri stranddal és a kapcsolódó egységekkel. Szálláshelyeink - Thermal Camping és Faházas Villapark - egész éves nyitva tartással és fürdőnk szolgáltatásaival várják a hozzánk látogatókat.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/aqualand.rackeve

https://www.facebook.com/thermalcampingaqualand

www.aqua-land.hu

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink