Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Megvédte címét!
Elválasztó
LAKIHEGY RÁDIÓ - HELYBEN VAGYUNK
Elválasztó
Egyéni sportok
2017-11-20 22:35

A BOK Sportcsarnokban rendezett világversenyen 63,5 kg-ban bizonyult legyőzhetetlennek a miklósi sportoló. A 60 nemzetet felvonultató versenyen Habash-nak három ellenfelet kellett legyőznie. A négy közé kerülésért az izraeli bajnokon jutott túl egy eléggé egyoldalú mérkőzésen, majd jött a kazah bajnok, aki ellen izgalmasabbra sikerült mérkőzőst vívott a helyi sportoló, de végül ezt is megnyerte Antoine. A döntőben következett a mexikói és pán-ameriaki bajnok, akit sikerült látványos bunyóval, egyhangú pontozással legyőzni. A harmadik menetben még rá is kellett számolni a mexikói fiúra, akiről a mérkőzés után kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett.
Antoine a következőket nyilatkozta sikere után: " Egy sportoló egyik, ha nem a legnagyobb álma, hogy komoly világversenyent rendezzen hazája s a végén a dobogó legfelső fokáról hallgathassa, amint neki szól a himnusz. Nekem ez megadatott, ahogy az is, hogy nagyon sok barátom, szurkolóm s természetesen a családom testközelből átélhette velem a világbajnokság minden pillanatát. Emögött természetesen rengeteg munka, lemondás, edzés, fájdalom van, de megérte. Büszke vagyok a világbajnoki címemre, de ugyanúgy örülök annak is, hogy a Magyar csapat rendkívül jól teljesített. Ezúton is gratulálok minden csapattársamnak a válogatottból, sőt a komplett magyar stábnak, hogy egy ilyen rendkívül sikeres és színvonalas világbajnokságon vagyunk túl."
Mi is büszkék vagyunk rád Antoine...
(BT)
 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

A Sziget Gyógyászati Központ tárt kapukkal várja kedves pácienseit!

Foglaljon időpontot még ma!

 • Belgyógyászat
 • Bőrgyógyászat
 • Dietetika
 • Fül-orr-gégészet
 • Foglalkozás-egészségügy, üzemorvos
 • Gasztroenterológia
 • Gyermekgyógyászat
 • Kardiológia
 • Nőgyógyászat, várandósgondozás
 • Urológia
 • Pszichiátria
 • Ultrahang-vizsgálatok

Gyógyuljon ön is nyugodt, kellemes környezetben! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, amelyeket teljes körű labordiagnosztikai háttér támogat!

www.szigetgyogyaszat.hu

Sziget Gyógyászati Központ – Ahol az egészség érték…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink