Üdvözöljük a Lakihegy Rádió weboldalán!

Ma 2019. június. 19. szerda van, Gyárfás napja.


Két sima mérkőzés

2015, november 12 - 16:25

Sima győzelmet aratott hétvégén a férfi kosárlabda csapat, a BKG DSE, míg a női csapat szintén sima, de ez utóbbi, sajnos vereséggel végződött hazai pályán az ELTE ellen.

A hétvégén mindkét felnőtt csapat pályára lépett, a lányok hazai pályán szenvedtek vereséget 56-77 az ELTE ellen, így a miklósi hölgyek a tíz csapatos nyugati csoportban jelenleg a hatodik helyen állnak 2 - 3-as mutatóval.
"Sok hiányzó volt a múlt héten, így nem tudtunk rendesen edzeni, rákészülni a mérkőzésre. Sajnos nem sikerült felvenni a gyors kosárlabdát játszó ellenfelünkkel a ritmust. Tele vannak feltörekvő fiatal tehetséggel, akik a női NB1 A edzésein/mérkőzésein edződnek. Ez a hét, főleg így, hogy nincs a hétvégén mérkőzésünk, tökéletes lesz arra, hogy rendezzük a sorokat." - mondta Rónaszéki Szilvia a női csapat a BKGDSE-Vitafort Zrt. Vezetőedzője.
A lányok legközelebb jövő hét vasárnap fogadják a Kanizsai Vadmacskák csapatát.

A fiúk idegenben diadalmaskodtak 78-48-ra a MAFC ellen, akik ezzel már a dobogón állnak, annak is a harmadik fokán az NBII középső / A csoportjában 3 győzelemmel, és egy vereséggel. 
"Nagy élmény volt a felújított, ám legendás MAFC sportcsarnokban pályára lépni. Az ellenfelet jól ismerjük, hiszen többsége a mi játékosainkkal egyidősek, így régmúltra tekint vissza az ismeretségük. Jó szerkezetű, magas csapat, ennek ellenére a védekezésünk egészen jól működött. Megtudtuk csinálni a gyors indításainkat, így volt pár könnyű kosarunk is. Végig vezetve magabiztosan szereztük meg a győzelmet. Következő mérkőzésünk Monoron lesz pénteken. Nem nagyon ismerjük az ellenfelet, az biztos, hogy a védekezésünk minősége kulcs lesz a mérkőzésen." - mondta Tasnádi Dávid a férfi csapat a BKGDSE-Prudent Kft. vezetőedzője.

Női fenőtt, NBI/B
BKG DSE - ELTE-BEAC Újbuda 56-77 (21-23, 17-20, 13-16, 5-18)

Férfi felnőtt, NBII
MAFC - BKG DSE 49-78 (12-15, 7-19, 11-23, 19-21)

(BT)

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!