Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 17. péntek Paszkál napja van.
Zöld haraszti
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Zöld haraszti
Elválasztó

Nagy siker a közös faültetés Dunaharasztin.

Százával ülteti a fákat a város Önkormányzata a lakossággal összefogva, már a pótkeret is elfogyott. Azok jelentkezhettek, akik szeretnék végigkísérni a házuk előtti közterületen elültetett fa felnövekedését. Az önkormányzat munkatársai kimentek a helyszínre és megbeszélték a tulajdonossal, hogy az adott helyre melyik fafajta alkalmas, illetve hogyan kell azt gondozni. A fa beszerzésével, elültetésével kapcsolatos költségeket az önkormányzat állta. A lakosok vállalása az volt, hogy vigyáznak a cseperedő fára, gondozzák, és felnevelik. Az önkormányzat több olyan közterületet is kijelölt a városban, ahol akár egész fasorok elültetésére is lehetőség van. Rengetegen igényeltek facsemetét. Dr. Szalay László polgármester a program folytatására és kiterjesztésére tesz javaslatot, hiszen szeretnék, ha Dunaharaszti élen járna a környezet-tudatosságban, a társadalmi felelősség-vállalás terén. Amennyiben az anyagi lehetőségek megengedik, már idén ősszel, de jövő tavasszal biztosan újra meghirdetik a „Fogadj örökbe egy fát!” programot.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink