Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2020. szeptember 23. szerda Tekla napja van.
Logo
Műsor ikon
MOST ADÁSBAN: 15-19 óráig Délután... Denke Dániel
Zenével tér vissza a kultúra
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Zenével tér vissza a kultúra
Elválasztó

Minden korosztály talál magának programot. 

A felnőttek és a gyerekek is jól szórakozhatnak majd a dunaharaszti Laffert Kúria előttünk álló programjain. A kulturális központban augusztus 9-én, vasárnap, 19 órakor a Fedák Sári Színház művészei adják elő Kálmán Imre legendás operettjét, A cirkuszhercegnőt. Augusztus 15-én, szombaton 18 órától pedig a gyerekek nagy kedvence, az Alma együttes ad koncertet a kúriában. A zenekar korábban szerepelt már a városban, hiszen tavaly egy játszótéravatón lépett fel az együttes, amely akkor is hatalmas sikert aratott. Augusztus 21-én, pénteken, 20 órától ismét a felnőtteknek szóló előadás következik, ekkor a Pannon Várszínház művészei adják elő a világsikerű Hair musicalt, amennyiben az időpontban esik az eső, akkor 23-án tartják meg az előadást.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Az Új-Ház Centrumban szinte minden kapható, ami az építkezéshez, felújításhoz kellhet…

 Új-Ház Centrum Bau Star 98 Kft. Tököl és Szigetcsép között.  
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink