Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. február 23. vasárnap Alfréd napja van.
Zajlik a károk felszámolása
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Zajlik a károk felszámolása
Elválasztó

Több mint száz esethez vonultak a tűzoltók a térségben.

Folyamatosan érkeztek a jelzések a megyei műveletirányításhoz kedden - mondta el a Lakihegy Rádiónak Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Országszerte élénk széllökések voltak tapasztalhatók, és a ma is erősen viharos szélre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Van, ahol most is zajlik a károk felszámolása. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók mellett a Kis-Sziget Önkéntes Tűzoltó Egyesület is részt vett a térségi a munkálatokban - tette hozzá a szóvivő. A szélsőséges időjárási körülmények miatt fák dőltek ki, ágak szakadtak a járdákra, úttestre, valamint néhány esetben a tetőszerkezet is károsodott. Csámpai Attila arról tájékoztatott, hogy Szigetszentmiklóson a Csokonai utcában dőlt ki egy korhadt fa, a Gyár utcában pedig az úttestre és egy parkoló autóra dőlt. Ezen kívül a település számos pontján végeztek mentést a kiérkező egységek.
Csámpai Attila megjegyezte azt is, hogy ahogy a szél, úgy a riasztások száma is mérséklődött, de még mindig érkeznek jelzések a tűzoltókhoz az időjárás okozta károk miatt. Kiemelte, hogy amennyiben valaki letört ágat, megrongálódott tetőt lát környezetében, gondoskodjon a veszélyes részek eltávolításáról, vagy kérje ehhez a tűzoltók segítségét. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink