Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Nea - Some Say (Felix Jaehn Remix)
Naptár ikon
2020. szeptember 26. szombat Jusztina napja van.
Végéhez közeledik a vasúti beruházás
Elválasztó
Hírek » Százhalombatta » Végéhez közeledik a vasúti beruházás
Elválasztó

Komfortosabb közlekdés, megújúló vasútállomás.

Megnyitották a forgalom előtt a Városkapu utat Százhalombattán, és augusztusban elkészülhet az Iparos úti új közúti felüljáró is – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. A 6-os főút korrekciós munkái miatt félpályás forgalomkorlátozásokra kell számítani időszakosan augusztus 10-ig. A nagytömegű földmunka és az anyagbeszállítások megnövekedett tehergépjármű-forgalmat eredményeznek a 6-os főúton és az Ercsi-Ráckeresztúr összekötő úton. A százhalombattai vasútállomáson szintén felújítás és átépítés folyik. Folytatódnak a P+R parkoló, valamint az Iparos úti felüljáró és a hozzá kapcsolódó út építési munkái. A Százhalombatta – Ercsi elágazásnál nagytömegű földmunka, út-, vágány- és felsővezetéképítési munkák zajlanak augusztusban. A fejlesztés részeként 15,7 kilométer hosszan átépül a vasúti pálya, amely nagyrészt 120/160 km/h engedélyezett sebességgel lesz járható.(Kép:battanet.hu)

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

100% pénzvisszafizetési garancia minden termékünkre! Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útja 1. szám alatt.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink