Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 05. vasárnap Györgyi napja van.
Váronapok 2016.
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Váronapok 2016.
Elválasztó

Három napos mulatságra készülnek Dunaharasztin.

Az idei Városnapok szeptember 16-tól 18-ig tartanak majd. Az első napon 19 órakor kezdődik a Terembura Színjátszókör Liliomfi c. előadása a József Attila Művelődési Házban. Másnap 10 órakor indul a vidám szüreti délelőtt a Tájházban a Német Önkormányzat szervezésében kézműves foglalkozásokkal, népi játékokkal, must és borkóstolással, valamint állatsimogatóval. 14 órakor innen indul a szüreti felvonulás lovas fogatokkal a Baktay térre. Itt a délután folyamán autentikus sváb dalokat hallgathatnak az érdeklődők, a tánccsoportok fellépését követően pedig Badár Sándor lép színpadra 19 órától. Az utcabál éjfélig tart a Divina Machina együttessel. Szeptember 18-án pedig immár második alkalommal rendezik meg a Haraszti Futópartyt. A részletes program a város honlapján olvasható.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

ÁLOMFÜRDŐSZOBA ÁLOMÁRON!

Csempék és padlólapok már 1500 Ft-tól,

Laminált padló már 2990 Ft-tól,

Zuhanytálca már 5000 Ft-tól.

Pontos részletek a www.kiarusitas.info

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Professzionális fogászati ellátás már 25 éve!

Implantátum, fogpótlás, esztétikai fogászati ellátások, fogszabályozás.

Megtalál minket Szigethalmon, a Mű út és a Homok utca sarkán, a Sarokvilla épületében.

www.sarokvilla.hu

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink