Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Janicsák Veca - Labirintus
Naptár ikon
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért napja van.
Várják az önkéntes segítőket Halásztelken
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Várják az önkéntes segítőket Halásztelken
Elválasztó

Véradás lesz a művelődési házban. 

Véradást szervez a Magyar Vöröskereszt Halásztelken, a Márai Sándor Közművelődési Intézmény épületében június 18-án, csütörtökön 13 és 18 óra között. A szervezők kérik, hogy a személyi igazolványát, TAJ- és lakcímkártyáját mindenki hozza magával. A véradást megelőzően vérnyomásmérés és hemoglobinszint mérés is történik, vagyis a segítőszándékú emberek egy orvosivizsgálaton is átesnek. Az Országos Vérellátó Szolgálat szigorításokat is bevezetett a véradások alkalmával: kötelező a szájmaszk viselése, fokozott a fertőtlenítés, a helyszínre történő belépés előtt testhőmérséklet ellenőrzés történik. Azokat a jelentkezőket, akik az elmúlt harminc napban lázasak voltak, vagy egyéb olyan tüneteket produkáltak, amelyek jellemzőek a koronavírusra, esetleg kapcsolatba kerültek fertőzött személlyel eltanácsolják a véradástól.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink