Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Doja Cat - Say So
Naptár ikon
2020. november 25. szerda Katalin napja van.
Van még teendő
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Van még teendő
Elválasztó

Folyamatosan fejlődik a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet eszköztára.

Az Egészséges Budapestért Program keretében mintegy 352 millió forintnyi fejlesztést tudhat magáénak az intézmény, amely a térség több településének lakosságát látja el. A programnak köszönhetően az elmúlt évek során számos orvostechnikai berendezést vásárolt a rendelőintézet, amelyeket azonnal használatba is vettek a szakrendelések dolgozói. Legutóbb egy új röntgen berendezéssel és egy - vérszállításra, szövettani minták, leletek szállítására használatos - elektromos autóval gyarapodott az intézmény. Bóna Zoltán, Szigetszentmiklós és a térség országgyűlési képviselője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a rendelő 164 ezer embert szolgál ki. Mint azt hozzátette: a megkezdett úton kell továbbhaladni, és tovább korszerűsíteni az eszközöket és épületet. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Szigetszentmiklóson a Tököl út 26 szám alatt! A Vendéglőről további hasznos információt kaphaszt a facebook.com/Sunny-Ételbár oldalukon.

Minden nap friss zöldség és gyümölcs a Magyar termelők viszonteladójától? A VITAMIN SZIGETTŐL!!!!!!!! Szigetszentmiklóson, a Csepeli úton! Minden nap reggel 6-tól Este 10-ig!!!

Térjen be hozzánk és kóstolja meg rabul ejtő ízeinket!
Kimagasló hús minőséggel! Taksony Fő út 30; a focipályával szemben! Telefonszámunk: 06 24 663-006
Könnyű parkolási lehetőséggel…

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink