Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Bagossy Brothers Company - Visszajövök
Naptár ikon
2020. május 31. vasárnap Angéla napja van.
Van még teendő
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Van még teendő
Elválasztó

Folyamatosan fejlődik a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet eszköztára.

Az Egészséges Budapestért Program keretében mintegy 352 millió forintnyi fejlesztést tudhat magáénak az intézmény, amely a térség több településének lakosságát látja el. A programnak köszönhetően az elmúlt évek során számos orvostechnikai berendezést vásárolt a rendelőintézet, amelyeket azonnal használatba is vettek a szakrendelések dolgozói. Legutóbb egy új röntgen berendezéssel és egy - vérszállításra, szövettani minták, leletek szállítására használatos - elektromos autóval gyarapodott az intézmény. Bóna Zoltán, Szigetszentmiklós és a térség országgyűlési képviselője a Lakihegy Rádiónak elmondta, hogy a rendelő 164 ezer embert szolgál ki. Mint azt hozzátette: a megkezdett úton kell továbbhaladni, és tovább korszerűsíteni az eszközöket és épületet. 
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Autó M0, Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út. 144. Telefonszám: 0630-336-90-77

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Tudtad, hogy a Honda kis-és kerti gépéire 20 évig biztosítja az alkatrészellátást?
Az még semmi! A HONDA prémium szolgáltatást nyújt minden vásárláskor és beüzemelve, munkára készen adja át gépeit! Válassza a minőséget! Válasszon Honda gépet!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink