Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Burak Yeter - Friday Night
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Változások
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Változások
Elválasztó

Egy óvodai és egy bölcsődei épületben tartanak ügyeletet.

A szigetszentmiklósi Operatív Csoport hétfőn döntött erről miután a létszámadatok nem indokolják, hogy több intézmény is nyitva legyen az ügyeleti rendszerben. Azok az iskolások, akik szociális alapon veszik igénybe a közétkeztetést, továbbra is igénybe vehetik. A szülőknek azonban fel kell venni a kapcsolatot az intézményekkel az igénybevétel módjával kapcsolatban. Felfüggesztették a személyes ügyfélfogadást a Polgármesteri Hivatalban, ezzel együtt pedig megkönnyítik a szociális támogatás igénylését, és bevezették az elektronikus igénylőlapot. A felsőbb szintű rendelkezéseket betartva a vérvételt csak a Szakorvosi Rendelőintézetben végeznek. Az Operatív Csoport döntéseiről folyamatosan tájékoztatják a lakosságot - mondta Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink