Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. szeptember 30. szombat Jeromos napja van.
Üzemlátogatás
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Üzemlátogatás
Elválasztó

Óvodások látogattak az Aries Nonprofit Kft. telephelyére.

Április 27-én a Szigetszentmiklósi Csicsergő Óvoda Katica csoportja vett részt üzemlátogatáson, a társaság Határ úti telephelyén, írja az Aries hivatalos közösségi oldala. A gyermekek és az óvodapedagógusok - a közel 60 perces látogatás során - megismerték a cég telephelyét. Betekintést nyertek a hulladékgyűjtés és -szállítás, valamint a szelektív hulladékgyűjtés folyamataiba. A korosztály számára érthető és kézzelfogható módon mutatták be a különböző hulladékfajták, valamint megismerkedtek a gépi úttisztítás téli és nyári célgépeivel is. A gyerekek egyik kedvenc programjaként a csoport - hídmérlegen történő – lemérése is megtörtént, amiről mérlegjegyet adtak át a kísérőknek. A látogatás végén pedig az óvodások beülhettek fényképezkedni egy igazi kukásautóba. A beszámolóból az is kiderült, hogy az óvodapedagógusok és a szülők visszajelzései alapján a gyermekek azóta is többször emlegetik a látottakat, sőt családjaik részére is átadták az Aries NKFT.-nél tanultak. Az oktatási intézmények üzemlátogatási igényüket a titkarsag@arieskft.hu email címen tehetik meg.

Kép forrása: Ariesn Nonprofit Kft. hivatalos közösségi oldala

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Sziget-Lab Vérvételi Centrum kulturált rendelőben, kellemes környezettel várja a pácienseinket, sorbanállás nélkül.

Szakképzett vérvételi asszisztensük a legmodernebb vérvételi eszközökkel végzi a mintavételt.

Szigetszentmiklós szívében, egyszerű megközelíthetőség gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is.

Ingyenes parkolóhely az épület mögötti udvarban.

http://www.szigetlab.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink