Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. június 19. szerda Gyárfás napja van.
Útlezárások a Városnapokon
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Útlezárások a Városnapokon
Elválasztó

Dunavarsányban idén június másodika és negyedike között kerül sor Városnapok rendezvénysorozatra, melynek időtartama alatt több útszakaszt is lezárnak bizonyos időszakokra.

Másodikán 14.00 órától negyedikén 22.00 óráig a Kossuth Lajos utca eleje, azaz az egyes és 18-as című ingatlanok közötti szakasza sétálóutcaként funkcionál. Ezen kívül június negyedikén 15.00 és 16.00 óra között, a tűzoltóbemutató ideje alatt) a Halász Lajosné és a Kossuth Lajos utca kereszteződését is lezárják. Az orvosi ügyelet, a mentők, a rendőrök, a tűzoltók, közmű- és egyéb szolgáltatók bejutása az ingatlanokra biztosítva lesz, jelezte a Dunavarsányi Közös Önkormányzati Hivatal Beruházási és Műszaki Osztálya.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A Witzing Tüzépker fantasztikus árakkal vár!

Nagy tavaszi térkővásár egész márciusban a Witzing Tüzépkerben!

Ismerős márkák, varázslatos kínálat, mesebeli árak: Kedvező árú térkövek már 3490.-Ft -tól!

Viastein, Leier, Semmelrock, Beton+, SW, Molnárbeton és Barabás téglakő márkákból válogathatsz, most hihetetlen árakon!

Megtalálsz minket Dunaharasztin, Dabason, Érden, Budapesten, Gyálon és Adonyban!

További információ: wtuzep.hu

Minőség, megbízhatóság, Witzing

https://wtuzep.hu/

 

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink