Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2022. november 29. kedd Taksony napja van.
Ütemterv szerint
Elválasztó
Hírek » Szigetszentmiklós » Ütemterv szerint
Elválasztó

Jól halad a Massányi Károly út felújítása.

 A 285 méteres szigetszentmiklósi útszakaszon július közepén kezdődhetett el a munka, amely a jelenlegi állás szerint várhatóan szeptember végére fejeződik be. A kivitelezés során az úttest rossz állapota miatt a teljes pályaszerkezet elbontása és megfelelő szerkezetű újraépítése történik meg. Az új pályatest mellé a burkolatról lefolyó csapadékvíz megfelelő elvezetését biztosítandó, új drénvezetékek épülnek, beépített szikkasztó blokkokkal azért, hogy az új út minősége hosszútávon biztosítható legyen. Az útfelújítás kezdeti időszakában a Fővárosi Vízművek Zrt. munkatársai az úttest alatt húzódó rossz műszaki állapotú szennyíz nyomóvezetéket - amely az úthibák gyakori okozója volt - az üzemelésből kizárta és a tisztított szennyvizet új vezetékkel vezeti el, amely már nem az úttest alatt húzódik. A teljes útzár a a Massányi Károly út melletti kerékpárutat nem érintette, a KRESZ vonatkozó szabályait betartva jelenleg is használható. Szabó József polgármester a várost érintő másik nagy beruházásról, a Csepeli út felújításáról azt mondta, hogy a munkálatok jól haladnak, melyről állandó tájékoztatást nyújt a Magyar Közút Nonprofit Zrt..
Kép forrása: www.szigetszentmiklos.hu

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink
Lakihegy Rádió - MyOnlineRadio.hu