Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Piggy Dance - Lazulás, Aprítás
Naptár ikon
2020. május 25. hétfő Orbán napja van.
Újabb rakétateszt
Elválasztó
Hírek » Külföld » Újabb rakétateszt
Elválasztó

Rakétát teszteltek Észak-Koreában. 

Az ország hírügynöksége arról számolt be, hogy Kim Dzsong Un személyes irányításával tesztelték az új típusú taktikai fegyvert. Azt ugyanakkor, hogy milyen rakétáról van szó, nem közölték, csak azt, hogy különleges módon lehet irányítani. Hírügynökségek ugyanakkor azt írják, hogy a taktikai valószínűleg rövid hatótávolságú rakétára utal és nem az Egyesült Államok által rendkívül veszélyesnek ítélt nagy hatótávolságú ballisztikus rakétáról van szó. Egyébként a legutóbbi, eredménytelenül zárult amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó óta ez volt az első nyilvános rakétakísérlet. Hanoiban nem sikerült megállapodni sem a szankciókról, sem a nukleáris leszerelésről, de Kim Dzsong Un azt mondta Donald Trump, amerikai elnöknek, hogy tartózkodnak az atom- és rakétakísérletektől.
 
 
Kép forrása: www.nbcconnecticut.com

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

A kreatív formatortáktól a legegyszerűbb házisüteményekig mi mindent elkészítünk. Fogyaszd helyben vagy elvitelre, de kiszállítst is kérhetsz….
Legyen az baráti-családi rendezvény, születésnap, keresztelő, ballagás, céges rendezvény, legény vagy lánybúcsú a tortáinkkal még emlékezetesebbé teszzük a pillantokat. 

Szigetszentmiklóson a Lakihegyi Lakóparkban / Színes Lakóparkban a Szivárvány utca 2-szám alatt.

Ma megrendeli, holnap szállítjuk!!!

A zöldségen és száraz árunk kívül, otthonába szállítjuk a lisztet, a cukorot, a vegyipari termékeket, a fürdőszobai kellékeket vagy a mosószereket. 

Rendelését hétfőtől - szombatig adhatja le.

Bármilyen terméket, ami szükséges a mindennapokhoz!
 

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink