Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2024. február 22. csütörtök Gerzson napja van.
Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó

Nemrégiben egy kis ünnepség keretében megnyitott Dunaharaszti új ifjúsági közösségi tere, a Gyere Be Ház. A Területi Gondozási Központ régi székhelye minimális felújtással alkalmassá tehető volt erre az ifjúságvédelmi célra. A Gyere Be Ház olyan hely, ahol a fiataloknak lehetősége van kilépni az online világból, ahol minőségi időt tölthetnek el egymással és elhivatott szakemberekkel akár egyénileg vagy csoportfoglalkozások keretein belül. Az ifjúsági színtér koordinátora Hamar János, a Dunaharaszti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum munkatársa.

A KEF szakmai fórumot, információs teret kínál pedagógusoknak, szülőknek, ifjúságvédelmi szakembereknek, szociális munkásoknak, drogprevencióval, kamaszokkal foglalkozóknak. Számos társadalmi kutatás szól arról, hogy halasztást nem tűrő módon cselekedni kell a gyermekek belső biztonságérzetének növelése érdekében. Ezt a megállapítást a város olyan szakemberei is alátámasztják, akik napi szinten foglalkoznak a 12-18 év közötti korosztállyal.
Az ifjúság mentális jólétéért felelősséget érezve a Dunaharaszti KEF elhivatott tagjai folyamatosan dolgoznak a KEF stratégia megalkotásáért, melynek első lépése a közösségteremtés, a „valahová tartozás” érzésének kialakítása lenne a fiatalokban. Ehhez szükség volt egy közösségi házra, ahol hetente 4 órán át őket megértő, rájuk figyelő, érzelmileg elérhető felnőttek részvételével közösségi elfoglaltságok, beszélgetések lehetőségét tudják biztosítani a számunkra. Az egyes alkalmakra meghívott vendégek olyan témákat hoznak el számukra, amelyek a mindennapos függőséget okozó tevékenységek helyett jó mintaként szolgálhatnának az életükben. Dr. Válóczi-Hirják Gabriella, Dunaharaszti aljegyzője a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak beszélt erről, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink