Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: Ava Max - Every Time I Cry
Naptár ikon
2023. június 08. csütörtök Medárd napja van.
Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új színtéren a Dunaharaszti KEF
Elválasztó

Nemrégiben egy kis ünnepség keretében megnyitott Dunaharaszti új ifjúsági közösségi tere, a Gyere Be Ház. A Területi Gondozási Központ régi székhelye minimális felújtással alkalmassá tehető volt erre az ifjúságvédelmi célra. A Gyere Be Ház olyan hely, ahol a fiataloknak lehetősége van kilépni az online világból, ahol minőségi időt tölthetnek el egymással és elhivatott szakemberekkel akár egyénileg vagy csoportfoglalkozások keretein belül. Az ifjúsági színtér koordinátora Hamar János, a Dunaharaszti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum munkatársa.

A KEF szakmai fórumot, információs teret kínál pedagógusoknak, szülőknek, ifjúságvédelmi szakembereknek, szociális munkásoknak, drogprevencióval, kamaszokkal foglalkozóknak. Számos társadalmi kutatás szól arról, hogy halasztást nem tűrő módon cselekedni kell a gyermekek belső biztonságérzetének növelése érdekében. Ezt a megállapítást a város olyan szakemberei is alátámasztják, akik napi szinten foglalkoznak a 12-18 év közötti korosztállyal.
Az ifjúság mentális jólétéért felelősséget érezve a Dunaharaszti KEF elhivatott tagjai folyamatosan dolgoznak a KEF stratégia megalkotásáért, melynek első lépése a közösségteremtés, a „valahová tartozás” érzésének kialakítása lenne a fiatalokban. Ehhez szükség volt egy közösségi házra, ahol hetente 4 órán át őket megértő, rájuk figyelő, érzelmileg elérhető felnőttek részvételével közösségi elfoglaltságok, beszélgetések lehetőségét tudják biztosítani a számunkra. Az egyes alkalmakra meghívott vendégek olyan témákat hoznak el számukra, amelyek a mindennapos függőséget okozó tevékenységek helyett jó mintaként szolgálhatnának az életükben. Dr. Válóczi-Hirják Gabriella, Dunaharaszti aljegyzője a Haraszti aktuális című, dunaharaszti önkormányzati híradónak beszélt erről, amely teljes terjedelmében megtekinthető a város YouTube csatornáján.
 

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A bejövős fesztivál. Mitől bejövős? Attól, hogy ide csak bulizni jössz be. Gyere ki a zöldbe, ahol a parton a kedvenc zenekaraid és DJ-id szórakoztatnak hajnalig. Ne punnyadj, szedd össze magad, és vár az év bulija!

Honlap: https://dunapartfeszt.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Mintavételi lehetőségek Szigethalmon, és már Dunaharasztin is!

Szakképzett, és tapasztalt kollégák.

Többszáz elégedett páciens!

Várandóssági-, hormonális-, diabetológiai-, endokrinológiai-, vagy tumormarker vizsgálatok!

Ne várakozzon hónapokig, gyorsítsa fel kivizsgálását kész lelettel!

https://toldimed.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink