Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 20. szombat Konrád, Tivadar napja van.
Új helyen a területi gondozási központ Dunaharasztiban
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Új helyen a területi gondozási központ Dunaharasztiban
Elválasztó

Szép környezetbe költöztek. 

Immár új, modern és minden előírásnak megfelelő épületben működik az idősek napközi ellátása – számolt be a Dunaharaszti Online. Még februárban volt az Akácfa utcai, új épület hivatalos átadása és az új épület azóta fizikailag teljesen készen állt, hogy fogadja az időseket. Az elmúlt hetekben lezajlottak az engedélyeztetési eljárások, amelyek nélkül nem kezdhette volna meg működését a központ az új helyen. Mára minden adminisztrációs akadály elhárult, így az új épületben dolgoznak már a szakemberek, itt töltik idejüket az idősek, akiknek a nappali ellátása már az Akácfa utcai épületben zajlik, továbbá a házi segítségnyújtás központja is ez, ide futnak be a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás riasztásai is, valamint itt történik az étkeztetés. A központ korábbi épületét az önkormányzat értékesíti.

Fotó: dunharasztionline.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Nem kell Olaszországig menned a hamisítatlan itáliai ízekért!

Kóstold meg Te is az ételeiket, házhozszállítással vagy elvitellel!  

facebook.com/MisiKemencéjePizza

https://misikemenceje.hu/

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink