Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: DJ Khaled/Rihanna/Bryson Tiller - Wild Thoughts
Naptár ikon
2020. március 30. hétfő Auguszta napja van.
Tűzzék ki a kokárdát!
Elválasztó
Hírek » Tököl » Tűzzék ki a kokárdát!
Elválasztó

Nem lesz ünnepi műsor Tökölön. 

Tökölön is elmarad a március 15-re tervezett megemlékezés – jelentette be a város közösségi oldalán Hoffman Pál polgármester. A város vezetője megköszönte azok felkészülését, akik a műsort adták volna, ezzel együtt reményét fejezte ki, hogy egy későbbi időpontban mindannyian be tudják mutatni előadásukat a tökölieknek. Hoffman Pál közleményében hozzátette, hogy a tököli emberek biztonságának érdekében hozták meg a döntést és azt is bejelentette, hogy a városi intézményekben fokozottabban figyelnek a fertőtlenítésre, valamint a betegség megelőzésével kapcsolatos tájékoztatásra. Emellett pedig arra kért mindenkit, hogy a nemzeti ünnepen tűzze ki otthonára a magyar zászlót, valamint viselje a kokárdát, az összetartozás és a szabadságszeretet 172 éves jelképét.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink