Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. április 23. kedd Béla napja van.
Tragédia az 51-es úton
Elválasztó
Hírek » Dunavarsány » Tragédia az 51-es úton
Elválasztó

Újabb karambol.

Halálos baleset történt kedden reggel 7 óra körül az 51-es úton, Dunavarsány térségében. A szabályosan haladó kocsinak hátulról egy másik jármű is nekiütközött. a baleset következtében a balesetet okozó autó 35 éves sofőrje a helyszínen meghalt, a második kocsi 51 éves vezetőjét a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset körülményeit a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai megkezdték. A baleset-info.hu internetes oldal információi szerint az elhunyt sofőr vezetés közben rosszul lett, ezért tért át a szembejövő sávba, ahol frontálisan ütközött.

Fotó: police.hu

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Térségünkben számtalan kedvező ajánlattal várja a lakosságot a PR-TELECOM.

Cím: 2315 Szigethalom, Mű út 3.

Honlap: https://pr.hu/

PR-TELECOM. Tévé, internet, telefon.

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink