Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
Területi és országos verseny
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Területi és országos verseny
Elválasztó

Kiemelkedő helyezéseket értek el a halásztelki diákok.

A Halásztleki Hunyadi Mátyás Általános Iskola, Gimnázium, és Alapfokú Művészeti Iskola a hagyományokhoz híven ősszel megrendezte az alsó tagozatban a vers-, és verses mesemondó versenyt, tavasszal pedig a mese- és prózamondó versenyt, írja az iskola hivatalos közösségi oldala. Minden évben nagy sikere van ezeknek a megmérettetéseknek, ahol számos könyvet osztanak ki különdíjasoknak és helyezetteknek egyaránt, ezzel is olvasásra buzdítva a tanulókat. Idén a területi versenyt a Tököli Weöres Sándor Általános Iskola rendezte meg, ahol 9 iskola legjobbjai mérettették meg magukat. A halásztelki iskola 3 tanulója előkelő helyezéseket ért el. Az országos versenyen is elindultak az alsó tagozatos tanulók, ahol dobogós helyet nem sikerült elhozniuk, de méltán lehetnek büszkék rájuk a tanárok, írják a bejegyzésben.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Társaságunkat az Xtaxit azért hoztuk létre, hogy a Szigetszentmiklóson és a környező településeken élőknek, illetve a térségben üzemelő vállalkozásoknak nyújtsunk segítséget egy megbízható, korrekt és színvonalas taxi szolgáltatással. Az Xtaxi csapatával kényelmesen, biztonságosan és pontosan érheti el Ön is az úticélját.

Vegye igénybe szolgáltatásunkat és tapasztalja meg Ön is, hogy nálunk az utasok igényei és elégedettsége a legfontosabb!

https://www.xtaxi.hu/

Sárosi Optika Szigetszentmiklóson, a Losonczi utca 1-ben, és Ráckevén, a Kossuth Lajos utca 11. szám alatt. Telefonszám: 06/24 467-179

Sárosi Optika - Láss Többet a világból!

Hagyományos kovászos technológiával készül minden pékárunk.

Jelszavunk: Ahény kenyér, annyi asztal.

Friss, pékáru, retro kínálat - vigyázunk az egészségre, törődünk a vásárlókkal.

Megtalál minket: szigetszentmiklósi, ráckevei, kiskunlacházi és érdi üzleteinkben, valamint a szigethalmi piacon és Pesterzsébeten a Tátra téri piacon. 
Megnyitottuk új üzleteinket a szigetszentmiklósi-, és az érdi piac területén!

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink