Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: - Lakihegy FM107
Naptár ikon
2020. január 20. hétfő Sebestyén napja van.
Téma a költségvetés
Elválasztó
Hírek » Dunaharaszti » Téma a költségvetés
Elválasztó

Ötmilliárd feletti költségvetés

Ebben az évben is rendben lesz Dunaharaszti költségvetése. A képviselő-testület tagjai ebben az esztendőben is három lépésben tárgyalják a városi költségvetést, amely idén is öt milliárd feletti összegről szól majd. A gondos és alapos előkészítésnek köszönhetően az elmúlt időszakban minden alkalommal ellenszavazat nélkül fogadták el a képviselők a város gazdálkodásával kapcsolatos előterjesztést. Az első olvasat egyeztetésén már túlestek a testület tagjai. Fényes István, az Önkormányzat Városfejlesztési, Közbiztonsági és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke a Lakihegy Rádiónak elmondta: az első egyeztetések során a képviselők elmondták a kéréseiket, de a közmeghallgatás keretében a lakók véleményét is figyelembe veszik majd a végső döntés előtt.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

Telefon: +36-20-626-6654

E-mail: info@nanooksiiskola.hu

Csepel: 21. ker II. Rákóczi F út 232

Ercsiben épülő új gyárába jó műszaki érzékkel rendelkező ügyes kezű gépkezelőket keres, 3 műszakos munkarendbe. Kiváló bérezés, fix havi juttatások, a munkába járás megoldásának biztosítása.

Betanulás Budapesten, a munkavégzés helye a későbbiekben Ercsi.

Önéletrajzát a hr@parafix.hu e-mail-címre várjuk!

Várunk Téged is a Levendula és Kert Cukrászdában, vadonatúj, családias környezettel Szigetszentmiklóson a Dr. Lengyel Lajos utca 29. szám alatt.

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink