Most szól MOST SZÓL A RÁDIÓBAN: -
Naptár ikon
2024. május 23. csütörtök Dezső napja van.
Tehetségeket keresnek!
Elválasztó
Hírek » Halásztelek » Tehetségeket keresnek!
Elválasztó

Továbbra is várják a jelentkezőket a II. Halásztelek rejtett csillagai tehetségkutató versenyre.

A Halásztelki Márai Sándor Közművelődési Intézmény és Városi Könyvtár idén is meghirdette a tehetségkutató versenyt 6 éves korosztálytól a felnőttekig. Ének, tánc, színjátszás, hangszer és egyéb kategóriákban lehet jelentkezni. Három korosztályban lehet indulni a versenyen: 6-14 évesek, 14-18 évesek, valamint 18-99 évesek kategóriákban. Diószegi Albert, az intézmény igazgatója rádiónknak elmondta, tavaly is sikeres volt a verseny, melyre idén április 28-ig lehet jelentkezni.

Mp3: 
Tetszett? Oszd meg másokkal is!
HIRDETÉSEK
Ahogy a rádióban is hallhatta

A tradíciókkal rendelkező Nádasdy Filmszínház a nehézségek ellenére a mai napig is működik a család üzemeltetésében. Több éve már, hogy a mozi magyar és ART filmek játszására szakosodva kulturális lehetőséget biztosít a térség nagyközönsége számára. Elhivatottságának és szemléletének jegyében ezt a munkát tovább folytatják a művészet és az egyetemes kultúra terjesztésével, hogy szellemi értékeink mindenki számára elérhetővé váljanak.

Aktuális moziműsor:

http://nadasdyfilmszinhaz.hu/art/index.php/musor

Szigetszentmiklóson a Petőfi utca 20-szám alatt.

Speciális igényeiről telefon kérhet információt a 0620-342-53-92-es számon.

borbelypeterne64@freemail.hu

https://www.facebook.com/BorbelyTuzep

Várjuk szeretettel!

Márkafüggetlen szakszerviz, Gyári és utángyártott alkatrész, Karosszéria - Fényezés, Vizsgáztatás, Biztosítási ügyintézés.

A társaság elődje 2006-ban hat SEAT márkakereskedő, valamint Volkswagen, $koda és SEAT márkaszerviz összefogásával alapult.
A cég az autókereskedelem kiszámíthatatlansága miatt a szerviztevékenységet kívánta fejleszteni. Márkaszervizként immáron magánszemélyeken túl a flottakezelők igényeinek kiszolgálására is képes volt hangsúlyt fektetni.

Napjainkban ez az összefogás egy olyan társasággá fejlődött, amely az ágazaton belül megkerülhetetlenül, átlagon felüli lehetőségeket teremtett a versenyképesség biztosításával a kereskedelem és szolgáltatás területén egyaránt.

https://autocarma.hu/szigetszentmiklos/

Kiemelt online csatornák
Kövessen és hallgasson minket minden nap
Lakihegy Rádió az Instagramon
Lakihegy Rádió a Facebookon
Legújabb videók a Youtubon
Partnereink